Etik Kurulu'nun raporu UEFA'da !

Cevap: Etik Kurulu'nun raporu UEFA'da !

Delil yok delil.

madem somut bir delil yok neden bu kişileri pfdkya sevkediyon demiyormu kimse?

TFF kesin eksik gönderir.Bu arada UEFA %1 şüphe varsa bile düşürün demişti.

Uefa ŞL'ye katılacak mısınız diye sorsa eziklere de, katılacağız yazısından sonra patlatsa cezayı ne gülerim :) Yerine Turkish Giant katılsın dese :) Yatayım bari

Eksik göndermez, gönderemez, yemez.

UEFA öyle sıradan bir kurum değil Ali Cengiz oyunlarına gelmez.

Ayrıca asbaşkan Şenes Erzik Türkçesini de okur İngilizcesini de bir şey varsa söyler.

Siz rahat olun, UEFA gene dansöze çevirir bunları.

Pazartesi çıkar UEFA kararıyla küme düştüler der Aydınlar.

insallah uefa bu eziklerin hak ettikleri cezayi verir.

topu gene uefaya atdi bizimkiler, eger uefa düsürün gibi birsey derse, ozaman bizim elimizde degil uefa böyle istedi diyecek ve kendilerini kurtaracaklar heralde.

Ben bu etik kurulunun raporuna da güvenmiyorum, Şenes Erzike de. Tek ümidim uefanın delilleri görmesi...

TFF kesin eksik gönderir.Bu arada UEFA %1 şüphe varsa bile düşürün demişti.

Herkesin ağzında sakız olmuş bu cümle. UEFA'nın böyle bir şey söylemiş olmasına inanmakta zorlanıyorum. %1 şüphe ile diktatörler bile karar vermez. Onlar bile o kadar insafsız değildir yani. Her insan daima %1 oranında zanlıdır zaten. %1 şüphe ile kanaate varma mümkün müdür? Gerçi bizim için konu Fenerbahçe olunca %1 e de gerek yok ya neyse. Lütfen şu UEFA'nın söylediği "%1 bile şüphe varsa düşürün!" açıklamasını linkini vs. verir misiniz? Zira böylesine insanlık dışı bir açıklamaya UEFA'nın resmi sitesinde görmeden inanmak istemiyorum.

Not: herhalde inigilizcesi "If there are %1 even in doubt; send in the sub-division!" gibi bir şey olmalı. Ama google'da arattırınca bir sonuca ulaşamadım.

Bakmak lazım, o cümleleri aynen çevirmişler mi? Yoksa UEFA'ya şikayet maili atalım!

Etik kurulunu atayan MAA bu kurul raporunun bütününü nasıl yazdı bilmiyoruz.Bir olayı yumuşatarak da anlatabilirsiniz , aynı olayı başka şekilde de ifade edebilirsiniz.MAA kulüpleri kurtarma düşüncesi herkesçe malum,raporu yumuşatarak kulüpleri kurtarmak için herşeyi yapacaklardır.

Son hüsnü güreli videosu ortada iken , tüm bilgiler ve iddianame çıkmadan bu insanlara ve onlara bağlı çalışan insanlara güvenmekte zorlanıyorum.Tutarsız ve baştan düşüncesi açıklayarak madde 55 i uygulamak istemediğini beyan etmiş sözde gazeteciler tarafın olumlu referans verilen MAA.

Bu konuda güvenilecek tek kurum UEFA.

Etik kurulunu atayan MAA bu kurul raporunun bütününü nasıl yazdı bilmiyoruz.Bir olayı yumuşatarak da anlatabilirsiniz , aynı olayı başka şekilde de ifade edebilirsiniz.MAA kulüpleri kurtarma düşüncesi herkesçe malum,raporu yumuşatarak kulüpleri kurtarmak için herşeyi yapacaklardır.

Son hüsnü güreli videosu ortada iken , tüm bilgiler ve iddianame çıkmadan bu insanlara ve onlara bağlı çalışan insanlara güvenmekte zorlanıyorum.Tutarsız ve baştan düşüncesi açıklayarak madde 55 i uygulamak istemediğini beyan etmiş sözde gazeteciler tarafın olumlu referans verilen MAA.

Bu konuda güvenilecek tek kurum UEFA.

Tüm ulusal TV kanallarında canlı okunan raporu değiştirip mi verecekler UEFA'ya? Bu kadar mal olabilir mi bir Federasyon? Böyle bir şeyi yapabilmeleri için UEFA'nın bağlaması lazım. Zaten Fenerbahçe bunu yapabilecek kadar güçlü ise yalandan biz para mara harcamayalım transfere falan.

Velhasıl kelam etik kurulunun raporunun noktasına virgülüne dokunmadan UEFA'ya göndermişlerdir. Ancak sorun şu ki UEFA'nın TFF den farklı bir karar vereceğini sanmıyorum.

Tüm ulusal TV kanallarında canlı okunan raporu değiştirip mi verecekler UEFA'ya? Bu kadar mal olabilir mi bir Federasyon? Böyle bir şeyi yapabilmeleri için UEFA'nın bağlaması lazım. Zaten Fenerbahçe bunu yapabilecek kadar güçlü ise yalandan biz para mara harcamayalım transfere falan.

Velhasıl kelam etik kurulunun raporunun noktasına virgülüne dokunmadan UEFA'ya göndermişlerdir. Ancak sorun şu ki UEFA'nın TFF den farklı bir karar vereceğini sanmıyorum.

Raporun tamamını okumadan bir kanaate varmak yanlış olur.okunan da sadece 150 sayfa olduğu söylenen raporun bir paragrafı geri kalanında ne yazıyor bilmiyoruz

Rapor sert veya yumuşa yazılmış olabilir, olabilir , izlenim edinilmektedir gibi sonradan eğilip bükülecek kelimeler olabilir ve ileride 55, maddeyi yumuşatmak için kullanılabilir?

UEFA nın sorumluluk alanı farklı ülke içine karışmayacak deniliyor.Sorulması gereken soru bence TFF nin disiplin maddeleri açık tüm bunlara rağmen gereken adil cezalar verilmediğinde ve ilgili madde değiştirilmesi durumunda nasıl tutum alacağı.

Bildiğiniz gibi direk düşürülür ifadesi herkesi bağlıyor bu kulüpler bugün eksi puanla başlamaya dünden razı.madde bu şekilde olmasaydı TFF cezaları çoktan vermişti.

TFF amacı eksi puan veya hiç ceza vermemek eğiliminde olduğu aşikar,konuyu bu yöne eğmek için alt yapı hazırlıyor olabilir mi ?

uefada senez erzik devreye girer çözer olayı

zaten kararsızlıgın dayanağı kanıtsızlık değil ki arkadaşlar adil savunma hakkının yapılamaması rahat rahat yollamışlardır bunların planları başka

Raporun tamamını okumadan bir kanaate varmak yanlış olur.okunan da sadece 150 sayfa olduğu söylenen raporun bir paragrafı geri kalanında ne yazıyor bilmiyoruz

Rapor sert veya yumuşa yazılmış olabilir, olabilir , izlenim edinilmektedir gibi sonradan eğilip bükülecek kelimeler olabilir ve ileride 55, maddeyi yumuşatmak için kullanılabilir?

UEFA nın sorumluluk alanı farklı ülke içine karışmayacak deniliyor.Sorulması gereken soru bence TFF nin disiplin maddeleri açık tüm bunlara rağmen gereken adil cezalar verilmediğinde ve ilgili madde değiştirilmesi durumunda nasıl tutum alacağı.

Bildiğiniz gibi direk düşürülür ifadesi herkesi bağlıyor bu kulüpler bugün eksi puanla başlamaya dünden razı.madde bu şekilde olmasaydı TFF cezaları çoktan vermişti.

TFF amacı eksi puan veya hiç ceza vermemek eğiliminde olduğu aşikar,konuyu bu yöne eğmek için alt yapı hazırlıyor olabilir mi ?

Bu kadar paranoyaklaşmanın kimseye faydası olmaz. TFF kendini rezil edecek bir hareketin içine girmez. Bence de raporun virgülüne, noktasına dokunmadan UEFA'ya iletecektir. Eğer UEFA TFF'nin kanaat getiremediği bu rapordan bir kanaat oluşturursa kendi yetki alanına giren yerlerde ilgili klüplere en ağız cezaları zaten verecektir. TFF böylece UEFA'yı da arkasına alarak ilgili klüpler hakkında verilebilecek en sert karar çok daha rahat bir şekilde verebilecek. "Ik" "Mık" eden klüplere; "Aha bakın! UEFA kanaatini vermiş artık. Siz mahkemece aklansanız bile bu saatten sonra UEFA'nın kararı değişmez. bize de UEFA'nın aldığı karara paralel hareket etmek düşer. Gidin hakkınızı CAS da arayın." şeklinde basit bir savunma yapabilir.

Yani özet olarak TFF'nin derdi Fenerbahçe'yi veya bir başka klübü korumak falan değil. Kendisini korumak. Suya sabuna hiç dokunmadan hiç kimsenin itiraz edemeyeceği şekilde bu işi sonuçlandırmaya çalışıyor. Ancak yüzüne gözüne bulaştırıyor. Sanırım UEFA'ya etik kurulu raporunu göndermelerinin nedeni bu. UEFA'nın nabzını ölçmek. Eğer UEFA konuya sert girerse TFF de sert girecek. Belki de iddianameyi bile beklemeyecek. Ancak baktı UEFA da bu rapordan karar çıkaramıyor; o zaman iddianameyi bekleyip ona göre karar verecek. Mahkeme sonucunu bekleyeceklerini hiç zannetmiyorum. Zira %1 bile şüphe varsa düşürün ifadesini kim neresinden uydurdu bilmiyorum ama yok böyle bir şey. Evrensel hukuka, insan haklarına ters bir kere. %1 şüphe ile kanaate varma nasıl mümkün olabilir?

uefadan şimdilik bişey çıkmaz. zaten federasyon uefaya danışarak bu kararları aldı.

yanlız maa nın uefaya eksik bilgilendirme yaptığına kesin gözüyle bakabilirsiniz.

uefadan şimdilik bişey çıkmaz. zaten federasyon uefaya danışarak bu kararları aldı.

yanlız maa nın uefaya eksik bilgilendirme yaptığına kesin gözüyle bakabilirsiniz.

Zannetmiyorum. TFF de sadece Mehmet Ali AYDINLAR yok. Lütfi ARIBOĞAN, Cüney TANMAN gibi iyi Galatasaray'lılar adını bilmediğim Beşiktaş ve Trabzonlular'da var. Ha bu saydığım kişileri de ayarlamışlardır diyorsanız ne içtiyseniz aynısından ben de istiyorum. :D

Herkesin ağzında sakız olmuş bu cümle. UEFA'nın böyle bir şey söylemiş olmasına inanmakta zorlanıyorum. %1 şüphe ile diktatörler bile karar vermez. Onlar bile o kadar insafsız değildir yani. Her insan daima %1 oranında zanlıdır zaten. %1 şüphe ile kanaate varma mümkün müdür? Gerçi bizim için konu Fenerbahçe olunca %1 e de gerek yok ya neyse. Lütfen şu UEFA'nın söylediği "%1 bile şüphe varsa düşürün!" açıklamasını linkini vs. verir misiniz? Zira böylesine insanlık dışı bir açıklamaya UEFA'nın resmi sitesinde görmeden inanmak istemiyorum.

Not: herhalde inigilizcesi "If there are %1 even in doubt; send in the sub-division!" gibi bir şey olmalı. Ama google'da arattırınca bir sonuca ulaşamadım.

ben de pek inandırıcı bulmadım o iddiayı

Geri
Üst Alt