Burak Yıldız
Parçalı Üye
- 21 Kasım 2008
- 3.245
- 0
- 1.306
Cevap: Etik Kurulu'nun raporu UEFA'da !
Allahhhh süper haber
Allahhhh süper haber
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TFF kesin eksik gönderir.Bu arada UEFA %1 şüphe varsa bile düşürün demişti.
Etik kurulunu atayan MAA bu kurul raporunun bütününü nasıl yazdı bilmiyoruz.Bir olayı yumuşatarak da anlatabilirsiniz , aynı olayı başka şekilde de ifade edebilirsiniz.MAA kulüpleri kurtarma düşüncesi herkesçe malum,raporu yumuşatarak kulüpleri kurtarmak için herşeyi yapacaklardır.
Son hüsnü güreli videosu ortada iken , tüm bilgiler ve iddianame çıkmadan bu insanlara ve onlara bağlı çalışan insanlara güvenmekte zorlanıyorum.Tutarsız ve baştan düşüncesi açıklayarak madde 55 i uygulamak istemediğini beyan etmiş sözde gazeteciler tarafın olumlu referans verilen MAA.
Bu konuda güvenilecek tek kurum UEFA.
Tüm ulusal TV kanallarında canlı okunan raporu değiştirip mi verecekler UEFA'ya? Bu kadar mal olabilir mi bir Federasyon? Böyle bir şeyi yapabilmeleri için UEFA'nın bağlaması lazım. Zaten Fenerbahçe bunu yapabilecek kadar güçlü ise yalandan biz para mara harcamayalım transfere falan.
Velhasıl kelam etik kurulunun raporunun noktasına virgülüne dokunmadan UEFA'ya göndermişlerdir. Ancak sorun şu ki UEFA'nın TFF den farklı bir karar vereceğini sanmıyorum.
Raporun tamamını okumadan bir kanaate varmak yanlış olur.okunan da sadece 150 sayfa olduğu söylenen raporun bir paragrafı geri kalanında ne yazıyor bilmiyoruz
Rapor sert veya yumuşa yazılmış olabilir, olabilir , izlenim edinilmektedir gibi sonradan eğilip bükülecek kelimeler olabilir ve ileride 55, maddeyi yumuşatmak için kullanılabilir?
UEFA nın sorumluluk alanı farklı ülke içine karışmayacak deniliyor.Sorulması gereken soru bence TFF nin disiplin maddeleri açık tüm bunlara rağmen gereken adil cezalar verilmediğinde ve ilgili madde değiştirilmesi durumunda nasıl tutum alacağı.
Bildiğiniz gibi direk düşürülür ifadesi herkesi bağlıyor bu kulüpler bugün eksi puanla başlamaya dünden razı.madde bu şekilde olmasaydı TFF cezaları çoktan vermişti.
TFF amacı eksi puan veya hiç ceza vermemek eğiliminde olduğu aşikar,konuyu bu yöne eğmek için alt yapı hazırlıyor olabilir mi ?
uefadan şimdilik bişey çıkmaz. zaten federasyon uefaya danışarak bu kararları aldı.
yanlız maa nın uefaya eksik bilgilendirme yaptığına kesin gözüyle bakabilirsiniz.
Herkesin ağzında sakız olmuş bu cümle. UEFA'nın böyle bir şey söylemiş olmasına inanmakta zorlanıyorum. %1 şüphe ile diktatörler bile karar vermez. Onlar bile o kadar insafsız değildir yani. Her insan daima %1 oranında zanlıdır zaten. %1 şüphe ile kanaate varma mümkün müdür? Gerçi bizim için konu Fenerbahçe olunca %1 e de gerek yok ya neyse. Lütfen şu UEFA'nın söylediği "%1 bile şüphe varsa düşürün!" açıklamasını linkini vs. verir misiniz? Zira böylesine insanlık dışı bir açıklamaya UEFA'nın resmi sitesinde görmeden inanmak istemiyorum.
Not: herhalde inigilizcesi "If there are %1 even in doubt; send in the sub-division!" gibi bir şey olmalı. Ama google'da arattırınca bir sonuca ulaşamadım.