- 25 Kasım 2008
- 15.651
- 218
- 368
Cevap: Euro 2012 Elemeleri 2.Maç | Türkiye 3-2 Belçika | 7 Eylül | Maç Sonucu
Yalnız şaka maka onur 2 goldede hatalı
Yalnız şaka maka onur 2 goldede hatalı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmail 2.yarı mükemmel oynadı bence maçın yıldızıydı..
Tebrikler Milli Takımımıza..
Çok iyi oldu bu galibiyet.
Koşmaktan imanı gevremiş adamlara karşı yetenekli adam Hazard tabi ki ortalığın tozunu atar..
Hatta 10 senedir Oğuz'u izlettiriyormuş sırf Türkiye'ye de Oğuz için gelmiştir diye düşünüyorum
Başka işi yok Oğuz'u isteyecek,federasyon zorla vermiştir,başka alternatif olmayıncada adam mecbur kalmıştır,aynı Rijkaard'ın Servet'E mecbur kaldığı gibi.
Golcü diyebileceğimiz bir semih var oda sonradan girince faydalı oluyor orta saha oyuncularından kanat oyuncularından gol atsın diye bekliyoruz arda 3 kişinin içinden çıkıp sıfıra iniyo topu iyide çeviriyor fırsatçı bir adam yok ortalıkta adamlar uzaklaştırıyor eli belinde topu.Böyle giderse Belçika kendi sahasında bizi parça parça eder,adamlar 10 kişi ve en iyi oyuncularını son 10 dakika kala oynatıyorlar ve bunlara rağmen 2 gol atıp bir çok pozisyon buluyorlar.
Ben artık Gaz ile oynayan bir Milli takım istemiyorum,kovun şu Oguz'u Hiddink kendi planlarına göre oyuncuları oynatsın.
Hatta 10 senedir Oğuz'u izlettiriyormuş sırf Türkiye'ye de Oğuz için gelmiştir diye düşünüyorum
Başka işi yok Oğuz'u isteyecek,federasyon zorla vermiştir,başka alternatif olmayıncada adam mecbur kalmıştır,aynı Rijkaard'ın Servet'E mecbur kaldığı gibi.
Rıdvan Dilmen'in, Arda'ya olan hayranlığı da dikkatlerden kaçmasın. ''Hadi olum geçersin onu'', ''Geçti onu kesin''.![]()
Golcü diyebileceğimiz bir semih var oda 90 sonradan girince faydalı oluyor orta saha oyuncularından kanat oyuncularından gol atsın diye bekliyoruz arda 3 kişinin içinden çıkıp sıfıra iniyo topu iyide çeviriyor fırsatçı bir adam yok ortalıkta adamlar uzaklaştırıyor eli belinde topu.
Boşuna ne fenerliler ne biz hazard için umutlanmayalım seneye premiere ligde olur büyük ihtimalle.