Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Hiddink´in büyük hoca oldugunu biliyorum. Lafim yok. Ama bu takimi sadece Fatih Terim basariya kosturur. Süper bir jenerasyonumuz yok maalesef. Bunu anlamamiz lazim.

Gökhan Gönül: Anca Türkiye´de oynar. Avrupa´da hep rezil ettiler Gökhan´i. Kesinlikle Sabri´nin ondan iyi oldugunu düsünüyorum.

Servet: Avrupa klasinda bir adam degil. Sadece güclü

Ömer: Avrupa kalitesinin cok cok altinda

Özer: :D Yorum yok

Halil: Klas diye birsey yok zaten

Ve siz bu Milli Takim´dan müthis basarilar bekliyorsunuz. Fatih Terim bu adamlarla en iyisini yapiyordu kesinlikle. Kaos futbolu dediginiz sey kalite eksikliginden kaynaklaniyor. Fatih Terim en dogrusunu yapiyordu cünkü Türk futbolunu kimse ondan iyi bilemez. Kalite eksikligi demisken, ne hatirlatiyor size? Rijkaard Biraz gercekci bakalim artik olaylara. Galatasaray ve Fenerbahce Avrupa´da rezilleri oynuyor. Ne Türk futbolu?

Son olarak: IMPARATOR FATIH TERIM

yemin ediyorum burayı görünce sinirim bozuldu hala gülüyorum...

arda varsa milli takım hücuma daha rahat çıkıyor,sakın arda olsaydı ne değişirdi ki demeyin,en azından bu kadar kepaze olmazdık...arda'ya sırf cimbomlu diye laf söyleyenler de oturup bi düşünsünler !

ya tamam hoca sucluda arkadaşlar , futbolcular böyle duygusuzmu olmalı yaa... takım gol yiyor biri bununu kurcalıyo biri yere tükürüyo diğeri bi yerini kaşıyo diğeri su içiyo.

vay arkadaş biz burda ecel terleri döküyoruz oturduğumuz yerden..

YAZIKLAR OLSUN diyorum

Şöyle bir kadroyla çıksaydık, Almanya'yı perişan ederdik.

- Volkan -

- Gökhan - Ömer - Servet - İsmail -

- Emre - M.Topal -

- Hamit - Nuri - Arda -

- Mevlüt -​

Fakat sakatlıktı, yanlış oyuncu tercihiydi vs. derken olmadı. Bugün çıkan kadroyla, en fazla berabere kalabilirdik. Maçın kırılma anı, Halil'in kaçırdığı goldü. Ne yapalım, sağlık olsun. :(

Arda'yı başkalarıyla kıyaslamaktan vazgeçelim artık. Şu forumda kaç kişi Özer daha komple bir adam dedi şimdi de Mesutta mı sıra ? Arda'nın yerini ne Galatasaray'da ne de Milli Takımda kimse dolduramıyor bunu görmek zor değil.

daha degisik bir bakis acisi ile

GS ardanin yoklugundan milli takimin etkilendigi kadar etkilenmez

biz kapatiriz idare ederiz bir sure

ama millitakim orta sahayi gecemiyor arda yokken.

2 etken var,

1- milli takimda cok daha iyi oynuyor bizde oynadigindan

2- bizde sol acik bolgesi icin alternatifler var durum cok vahim degil

20-30 sene önce olan kabus gecelerine geri döndük. Euro2008'de biz bu almanlari ezdik dogru dürüst oyuncumuz olmadigi halde. Özer sag kanatta oynuyorsa Volkan Sen'in sucu ne, Ibrahim Üzülmez'in sucu ne. Türkiye bu grupta 2. bile zor olur.

bu skor aslında bir bakıma iyi oldu. Artık oğuz hakkında seçimleri hakkında bütün taşlar dökülecek...

ya tamam hoca sucluda arkadaşlar , futbolcular böyle duygusuzmu olmalı yaa... takım gol yiyor biri bununu kurcalıyo biri yere tükürüyo diğeri bi yerini kaşıyo diğeri su içiyo.

vay arkadaş biz burda ecel terleri döküyoruz oturduğumuz yerden..

YAZIKLAR OLSUN diyorum

Oturup ağlamaları lazımdı ama yapmadılar değil mi ? :(

Nedenmiş?

Yorumum da ne var? Allah Allah, fikrimi söyleyemeyecek miyim?

Pardon o zaman.

Nasıl söylemen gerektiğini bil

Böyle söyleyeceksen söyleme daha iyi. Milleti tahrik ediyorsun.

daha degisik bir bakis acisi ile

GS ardanin yoklugundan milli takimin etkilendigi kadar etkilenmez

biz kapatiriz idare ederiz bir sure

ama millitakim orta sahayi gecemiyor arda yokken.

2 etken var,

1- milli takimda cok daha iyi oynuyor bizde oynadigindan

2- bizde sol acik bolgesi icin alternatifler var durum cok vahim degil

Alternatifi düşünülmemiş bile abi. Yemin ediyorum o istemediğim Kazım oynasa bugün biraz hareket olurdu takımda. Özer kimde Arda'nın yerini dolduracak ? Yahu Hiddink bunları nasıl göremez aklım almıyor.

gökhan gönül hep böyleydi, hiçbir zaman yukarlara çıkmadı. Medyanın, fenerlilerin şişirmesidir gökhan. Özeri nasıl şişirdiler onuda şişiriyorlar. Bu adamı eli ayağı düzgün bir avrupa takımı alır mı ? Haa sabriden iyimidir kötümüdür o tartışılır ama bu gökhan karşısında sabriyi ezmek kimseye yakışmıyor.

İkisinin de arasında çok fark yok kalite olarak.Ama biriyle sürekli dalga geçilir diğerine ise avrupanın her takımında oynar denir.Sağ bek olarak gökhan gönül daha iyidir aklını kullanma ve defansif açıdan gökhan öndedir;ama orta bakımından şut bakımından ters top atma ve farklı mevkilerde oynama bakımından Sabriden daha geridedir.Bugün sabri de rezaletti ama onun bahanesi var ama gökhan gönülün sürekli milli maçlarda vasat oynamasının bir bahanesi yok..

Volkan kötü Onur da kötüydü. Türk kalecilerinin hepsinde konsantrasyon sorunu var açıkçası.

cenki arasıra 3 büyüklerle maçı oldugunda izliyordum mükemmel kurtarışlar yapıyordu diyordum büyük maçlarda kendini göstermek için böyledir beşiktaşa geldi villerreale karşı oynadı ilk maçıdır dedim adam 2 dakikada 4 net pozisyonu çıkardı baktım devamı geliyo şimdi favorim oldu neyse olan oldu artık zararın neresinden dönülse kar diyecemde dönülecegini sanmıyorum

aynen yazdigim gibi oldu ilk yari

senin 40 yasindaki on liberon macin basinda sakatlaniyor ve tum sistemini degistirmek zorunda kaliyorsun

bre embesiller soksaniza selcugu

niye bir adam yuzunden milli takim sitem degistiriyor

nasil bir sistemdir bu:)

niye oyle ciktin maca:)

aurelio ya mi bagli takimin iskeleti:)

Servet ölümüne oynadı. Bu adam Galatasaray kadrosuna alınmadı geçen hafta?

Nasıl söylemen gerektiğini bil

Böyle söyleyeceksen söyleme daha iyi. Milleti tahrik ediyorsun.

Millet burda Özer'e ana bacı düz gidiyor, ben "milli takımda bir tane dünya çapında yıldız oyuncu yok, israil'de bile var" diyince sıkıntı oluyor. :o

Oğuz Çetin hala nasıl orda duruyor, bu adamın orlarda durmasına kimleirn gönlü razı oluyor. Yazık..

Ne Rijkaard ne Hiddink suçlu, O servet yok mu o Servet!!!!

Haydin Hollanda totemi:)

Bu kadroyla yenme ihtimalimiz çok düşüktü zaten. Resmen ezdiler maç boyunca.Bütün takım etkisizdi ve çok kötüydüler. Yalnız 14 numaralı futbolcumuzu ayrı tutmak lazım, ayağına topu almadığı için kötü oynadı diyemeyiz çünkü.

Nuri Şahin gibi müthiş bir futbolcumuz var ama kullanamıyoruz, ön liberoya çekmeler falan. Şaka gibi.

Mesut Özil :tiphat: Kuşkusuz sahanın en iyisiydi. Golünü attıktan sonra sevinmemesi takdir edilmesini gerektirir. Maç boyunca ayağına topu her aldığında onu yuhalıyanlara da yazıklar olsun.

Geri
Üst Alt