Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Oturup ağlamaları lazımdı ama yapmadılar değil mi ? :(

daha açık , anlayacağın halde mübalağ yapmadan anlatayım : hiç bir futbolcumuzun gözünde milli bir heyecan , ateş yok , sanki ligte maraş-urfa maçı yapıyolarmış gibilerdi. "Bitsede annemizin ligine dönsek"

Millet burda Özer'e ana bacı düz gidiyor, ben "milli takımda bir tane dünya çapında yıldız oyuncu yok, israil'de bile var" diyince sıkıntı oluyor. :o

Hala sidik yarışı yapıyorsun ya! Kim ana bacı düz gitmiş! Git Allah aşkına adamın asabını bozma. Zaten morelimiz bozuk! Enterasan abii anlamıyorum ya!

Servet ölümüne oynadı. Bu adam Galatasaray kadrosuna alınmadı geçen hafta?

Rijkaard haklı çıktı. Servet olmasa tarihi fark yicektik, serveti milli maç için dinç tuttu 3 ile kurtardık yoksa 70 li yıllar gibi fix tarife 8 tane yerdik.

Eveet, sakin sakin düşünüp şöyle bir kendimize gelelim, yerimizi bilelim.

Aslı sağ bek olan bir oyuncuyu sol bek oynatıyoruz,

Defansımızın göbeğinde 33'ünde çiçek açmış bir adam var,

Orta sahamızda yine 33'lük, aslı Brezilyalı bir adama bel bağlamışısız,

Kalecimizi ve 14 numaramızı da ekleyelim.

Peki ne yapmalıyız ? Her vesilede genç bir nüfusa sahip olmakla övündüğümüz 80 milyonluk bir ülke olarak ne yapmalıyız ?

Utanmalıyız.

Hddink; Mağlubiyet normal.

hamitin yerine emreyi koy soliçe mehmedin yanına selçuk inanı

Bana göre bütün takımı kes ama Hamit'i kesemezsin tek oynamaya çalışan adamdı. Koşdu, Top sürdü, oyunu açmayı denedi, geriye yardıma gelip top çaldı, şut attı vs. Hamit Milli Takımın tek vazgeçilmez oyuncusudur Arda ile birlikte.

Alternatifi düşünülmemiş bile abi. Yemin ediyorum o istemediğim Kazım oynasa bugün biraz hareket olurdu takımda. Özer kimde Arda'nın yerini dolduracak ? Yahu Hiddink bunları nasıl göremez aklım almıyor.

bir de 14 numarayı almış.

Şu takımın başında Hiddink'in olmasını çok istemiştim. Ya biz Hiddink'i yanlış tanıdık ya da kararlardaki etkisi az. Hadi çağırılan takımı Oğuz ayarlıyorda Özer'i göz göre göre neden çıkarmıyorlar. Deplasmanda hücumda efektif oyuncu lazımken neden sahaya böyle saçma bir düzenle çıkılıyor. Hücumda daha etkin olacak Sabri neden soldada Gökhan neden sağda ? Hiddink'in hiç mi etkisi yok bu kararlarda ?

Yabancı teknik adamlar sanırım olmuyor bizim için. Şenol Güneş şu takımı çok daha iyi değerlendirirdi.

Hamit Altıntop ve Volkan Demirel'e helal olsun. Özellikle Hamit'e kocaman bir alkış, elinden gelenin en iyisini yaptı. :005:

Biz Bernabeu'da bile bu kadar ezilmedik.

Maç yorumunun dışında bir şey yazacağım. Biz Milli Takımda en büyük başarıları Türk hocalar ile yaşadık bu doğru. Ama Mustafa Denizli Derwall' in, Fatih Terim Piontek' in yanında yetişti. 50 yaşına gelmiş Oğuz Çetin yerine daha genç, öğrenmeye açık, kapasitesi olan bir yardımcı teknik direktör düşünülemez miydi acaba. Yıllar sonra o da Hiddink' in yanında yetişmişti derdik.

Millet burda Özer'e ana bacı düz gidiyor, ben "milli takımda bir tane dünya çapında yıldız oyuncu yok, israil'de bile var" diyince sıkıntı oluyor. :o

Doğru konuş Mesut hakkında.

Emre, Hamit vs. bunlarda Mesut gibi oynasın şu maçta, helal olsun diyelim.

Doğru konuş Mesut hakkında.

Emre, Hamit vs. bunlarda Mesut gibi oynasın şu maçta, helal olsun diyelim.

Oh be...

Bu arada Podolski Allah senden razı olsun bu bir. Mesut'un mis gibi asistini yedin it herif bu iki.

vs. vs. 5-10 tane çıkar. Uyarıyı yaptım gerisi sende...

yeter renktas bugün gününde degilsin. zorlama artik. iki saattir mesut tahriklerinede ses cikarmamaya calisiyorum.

ulan mactaydim

internet cafeden yaziyorum

bu özer tuncay ömer ve de kova volkan da ne bok var

v.sen sercan umutb. onur gibi adamlar dururkene

Avusturya bizi gecmis, hemde 1 maclari eksik.

Selçuk Şahin olsaydı skora kesin katkısı olurdu bu ortamda :D 3+2 =5 falan

yeter renktas bugün gününde degilsin. zorlama artik. iki saattir mesut tahriklerinede ses cikarmamaya calisiyorum.

Cidden öyle! "Helal olsun Mesut" falan ne ayak bu adam ya? Forumda olmasak ağır konuşacamda bakmayın!

bu arada puan durumunu gördünüzmü? suan 3. siradayiz. avusturya bir mac eksikle ikinci sirada. belcikada maci kazanmis.

Geri
Üst Alt