- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Cevap: Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | 7 Ekim | Maç Sonucu
Beklenen oldu. nedense hiç şaşırmadım ..
Beklenen oldu. nedense hiç şaşırmadım ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiddinkle falan olmaz bu iş adam dalga geçer gibi oyuncu değişikliği yapıyor.Durumu 2-1 e getirince dedim Umutu alır oyuna çift forvete döner diye ama adam maç 3-1 olmuş dakika 86 olmuş Umutu oyuna sürüyor.
Maç 2-1 ken dingil penaltı yaptırmasa belki gazla mazla atardık bir tane.Tam şaha kalkacakken mal gibi penaltı yaptı GG denen dümbük.Ayrıca maçı izlerken resmen eziyet çektim.Ne zaman rahat bir maç seyrecez yahu.Kazakistanla bile maç yaparken strese giriyorum.Hoş onları da zar zor yendik ya neyse.
Umut son 10 dakika kala oyuna girdi.Yaklaşık 13 dk. filan oynadı ve ayağına 1 kere bile top gelmedi.Ayağına top değmeden bitirdi oyunu.
Saka mi?
Umut Bulut gercekten oyuna girdi mi?
Vallahi billahi görmedim
Yeter artik,yillardir ayni senaryo.
Formda olan oyuncular degil de isim yapmis oyuncular oynuyor.
Giray,Serdar Aziz,Nobre,Halil Altintop,Ismail Köybasi,Necip,Caner Erkin,Tolga Zengin,Engin Baytar,bunlarin hepsi formda mesela.
Bu forumda yorumları en lesh kişi sensin. Nobre,caner,halil diyor? Şaka gibi. 8500 mesajın %90'ı böyle abuk subuk mesajlar. Yazıların tam antuluk.