Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | Maç Sonucu | 7 Ekim

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | 7 Ekim | Maç Sonucu

Beklenen oldu. nedense hiç şaşırmadım ..

''Dedim size yeaaa Almanlar bizi yenecek dedim yeaa biliyodum yeaa'' diyenler var Allahim yarabbim.

Ya bırakın ALLAH aşkına.

Bu takımın TÜRK olmayan parayla tutulmus teknik direktörü, maçtan önce yenmemiz süpriz olur derse. Adamlar çıkıp hangi güvenle oynayacak!

Hiddinkle falan olmaz bu iş adam dalga geçer gibi oyuncu değişikliği yapıyor.Durumu 2-1 e getirince dedim Umutu alır oyuna çift forvete döner diye ama adam maç 3-1 olmuş dakika 86 olmuş Umutu oyuna sürüyor.

Finallere gitsek bile benim umudum yok çeyrek finali göremeyiz.

Umut son 10 dakika kala oyuna girdi.Yaklaşık 13 dk. filan oynadı ve ayağına 1 kere bile top gelmedi.Ayağına top değmeden bitirdi oyunu.

Hiddinkle falan olmaz bu iş adam dalga geçer gibi oyuncu değişikliği yapıyor.Durumu 2-1 e getirince dedim Umutu alır oyuna çift forvete döner diye ama adam maç 3-1 olmuş dakika 86 olmuş Umutu oyuna sürüyor.

Maç 2-1 ken dingil penaltı yaptırmasa belki gazla mazla atardık bir tane.Tam şaha kalkacakken mal gibi penaltı yaptı GG denen dümbük.Ayrıca maçı izlerken resmen eziyet çektim.Ne zaman rahat bir maç seyrecez yahu.Kazakistanla bile maç yaparken strese giriyorum.Hoş onları da zar zor yendik ya neyse.

Maç 2-1 ken dingil penaltı yaptırmasa belki gazla mazla atardık bir tane.Tam şaha kalkacakken mal gibi penaltı yaptı GG denen dümbük.Ayrıca maçı izlerken resmen eziyet çektim.Ne zaman rahat bir maç seyrecez yahu.Kazakistanla bile maç yaparken strese giriyorum.Hoş onları da zar zor yendik ya neyse.

Yalnız adamlar bomba gibi geliyordu hala penaltıdan önce de. Ne teknik direktörümüz Terim, ne de oyuncularımız o zamanki oyuncular.

Umut son 10 dakika kala oyuna girdi.Yaklaşık 13 dk. filan oynadı ve ayağına 1 kere bile top gelmedi.Ayağına top değmeden bitirdi oyunu.

Saka mi?

Umut Bulut gercekten oyuna girdi mi?

Vallahi billahi görmedim

Yazik...!!!

Saka mi?

Umut Bulut gercekten oyuna girdi mi?

Vallahi billahi görmedim

bende görmedim hatta internette falan mac özetlerini okurken oyuna girenlerde umut bile gözükmüyordu ne ara girdiyse adam..

O değişiklikler, maçta havlu atmasıdır Hiddink'in. Azerbaycan'a evimde mağlup olursam kovmakla kalmazlar diye korkmuştur :)

Yusuf Simsek gelse milli takimin basina Hiddink'ten daha fazla is yapar,son 10 dakika oyuna girip maci alir.

Yeter artik,yillardir ayni senaryo.

Formda olan oyuncular degil de isim yapmis oyuncular oynuyor.

Giray,Serdar Aziz,Nobre,Halil Altintop,Ismail Köybasi,Necip,Caner Erkin,Tolga Zengin,Engin Baytar,bunlarin hepsi formda mesela.

------------------------------------------Tolga--------------------------------------------------

Sabri--------------------------Giray----------------------Serdar Aziz-------------------------Ismail

-------------------------------------Mehmet Topal-----------------------------------------------

--------------------------Engin---------------------------Selcuk---------------------------------

Burak----------------------------------------------------------------------------------------Arda

--------------------------------------Nobre-------------------------------------------------------

Sabri disinda hepsi formda olan oyuncular.

Yeter artik,yillardir ayni senaryo.

Formda olan oyuncular degil de isim yapmis oyuncular oynuyor.

Giray,Serdar Aziz,Nobre,Halil Altintop,Ismail Köybasi,Necip,Caner Erkin,Tolga Zengin,Engin Baytar,bunlarin hepsi formda mesela.

Bu forumda yorumları en lesh kişi sensin. Nobre,caner,halil diyor? Şaka gibi. 8500 mesajın %90'ı böyle abuk subuk mesajlar. Yazıların tam antuluk.

Bu forumda yorumları en lesh kişi sensin. Nobre,caner,halil diyor? Şaka gibi. 8500 mesajın %90'ı böyle abuk subuk mesajlar. Yazıların tam antuluk.

Tamam,Lesh se yorumlari görmezlikten gel,okuma.

Ayrica Halil,Caner ve Nobre'nin formda olmadigini iddaa ediyorsan futboldan anlamiyorsun bana göre,bu forumda futboldan anlamayan en lesh kisi sensin.

Dün Arkadaşlar'la izledim maçı resmen adamlar bana acıdı ''Biz milli takımda Sabri'yi Servet'i çekemiyoruz sen her maç bunları nasıl çekiyorsun'' diye

Haklılarda kanser edecekler adamı

Geri
Üst Alt