Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | Maç Sonucu | 7 Ekim

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | 7 Ekim | Maç Sonucu

arda hiddinkin üzerine falan yürüdü

hiddink bu durumu ciddiye alırsa arda zor görür milli formayı

araları çok iyiydi

şaşırdımm

Almanyada hayvani bir güç var Dünya Kupasında da İngiltere ve Arjantin e 4 gol atıp JB geçmişlerdi resmen. Tartışmasız İspanya ile birlikte dünyanın en güçlü milli takımı şu an Almanya

Maçın sonlarına doğru dalga geçtikleri bölüm de özellikle adamlar takır takır oynuyor haklarını vermek lazım imrendim oynadıkları futbola..:)

Rıdvan bıraktı gitti yayını dikkat ettinizmi..

Arkadaslar, bu takima Serdar Aziz, Alper Potuk gibileri gelsede biz bu tur takimlara karsi oy-na-ya-ma-yiz. Bizim oyuncularimiz Avrupaya gitsin, kanitlasinlar kendilerini. Servetin yerine Serdar Aziz olsaydi yine fark etmezdi. Gomez onuda yerdi o pozisyonda. Bizim oyuncularimiz bu tur oyunculara, oyunu boyle bir seviyede oynayabilen bir takima karsi oynamaya alisik degiller.

Nezaman oyuncularimiz akillarindan parayi cikartip, daha az paraya Avrupa'da oynamayi goze alirlarsa, ancak ozaman takim ilerler.

Kimse bahsetmemiş de, Hamit'de kötüydü oldukça.

sence 3-4 ay sonra çıktığı ilk maç olmasından olabilir mi ? hamite kızmıyorum ama bu kadar uzun süre oynamamasına rağmen almanya gibi bir rakip karşısında ilk 11 başlatıp 90 dakika sahada tutana kızıyorum ben

rıdvan denen herife çok sinirlendim ya

yok terketmeler falan

dikkat ediyorum hiddink geldiğinden beri sürekli negatif konuşuyo

türk teknik direktör kankalarından birini ya da hatta kendini düşünüyo galiba oraya

senin löwe sadece tipin benziyo rıdvan

onun kurduğu takımın Tsini kuramazsın

şuna bi takım verilse de görse hanyayı konyayı

yıllardır atıp duruyo televizyondan

Brezilya zorlar mı sence?

bence zorlamaz brezilya iyi bir takım değil iyi futbolcuları olabilir almanyadan daha yetenekli de olabilirler ama almanya tam bir takım kim oynarsa oynasın farketmiyor adamlar takır takır oynuyor bak bugün mesut yoktu götze oynadı ve sahanın yıldızı idi

Arkadaslar, bu takima Serdar Aziz, Alper Potuk gibileri gelsede biz bu tur takimlara karsi oy-na-ya-ma-yiz. Bizim oyuncularimiz Avrupaya gitsin, kanitlasinlar kendilerini. Servetin yerine Serdar Aziz olsaydi yine fark etmezdi. Gomez onuda yerdi o pozisyonda. Bizim oyuncularimiz bu tur oyunculara, oyunu boyle bir seviyede oynayabilen bir takima karsi oynamaya alisik degiller.

Nezaman oyuncularimiz akillarindan parayi cikartip, daha az paraya Avrupa'da oynamayi goze alirlarsa, ancak ozaman takim ilerler.

Güzel tespit ...

Bizim ligimizde normal bir oyuncuya 10 dersen.. o da kendini hemen uzaya atıyor ayakları yere basmıyor..

edit..iki kere gitti

araları çok iyiydi

şaşırdımm

arda çok yanlış ve saygısız hareket yaptı terbiyesizlik yaptığı hiddinke yapar onu ancak sıkıyorsa terime falan yapsa idi sonuçta hiddink hala milli takım hocası arda kendini ne zannediyor arkadaş dünya yıldızı oldum havasında

Serdar Aziz Gomez'i o pozisyonda yerdi.

kulüp takımı gibi oynayan milli takımlardan oldu almanlar

zaten oyuncu yetiştirmek konusunda çok başarılılar

bu kadar genç ve yetenekli oyuncularıyla önümüzdeki yıllara damgasını vuracaklar

araları çok iyiydi

şaşırdımm

Ustune felan yurumedi. soyunma odasina gidecekti izin vermedi oturdu kulubeye..

şu an hem milli takım hem kulüp takımı düzeyinde 3.sınıf olduk türk futbolu büyük düşüşte hem de çok

Almanlarin 4 lü defansdan ücünü cikart sadece Boateng i koy genede bu adamlari yenemeyiz.Adamda hayvani bir güc var,tek basina kale gibi adam.

Fare 1-3 kedi

Emek Ege neredeyse yalvardı Low'e adam güldü geçti resmen .. eyyy Allah'ım herşey elimizdeyken düştüğümüz halleree bak...!!!

Yazıklar olsun..!!

rıdvan denen herife çok sinirlendim ya

yok terketmeler falan

dikkat ediyorum hiddink geldiğinden beri sürekli negatif konuşuyo

türk teknik direktör kankalarından birini ya da hatta kendini düşünüyo galiba oraya

senin löwe sadece tipin benziyo rıdvan

onun kurduğu takımın Tsini kuramazsın

şuna bi takım verilse de görse hanyayı konyayı

yıllardır atıp duruyo televizyondan

Bence adam haklı bizim milli takım bu değil olmamalı yani,maçın başında dediği çok doğruydu 2008'den bu yana takım çok gerilemiş dedi.(FT dönemi sonrası)

Hiddink kötü seçimler yapıyor cidden bunda enayi oğuz çetin'inde büyük payı var tabi.

Almanlara 2008'dede yenilmiştik ama inanılmaz kora kor oynamıştık semih ile geri dönüş yapmıştık.

Ve rüştü'nün hatası sonucu gitmişti orada maç,burada ise adamlar inanılmaz şekilde dalga geçtiler özellikle son bölümde

Geri
Üst Alt