Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | Maç Sonucu | 7 Ekim

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | 7 Ekim | Maç Sonucu

Oyunda sakatlıktan çıkamamış Hamit, halısaha önliberosu Aurelio ve ortasaha oynayamayan Sabri varken Selçuk İnan'ı çıkarmak. Bu kafaya nasıl ulaşırım?

Simdi Almanya belcikaya yenilirse biz gidemiyoruz oldu.

Azerbaycan maci geliyor aklima hep. O maci nasil kaybederesiniz.

Offfff

belcika deplasmanda sansa kacan belcika penaltisi. avusturya deplasmaninda harnikin attigi ama ofsayt diye verilmeyen golu aslinda goldu. sen 2. ligi hak etmiyosun. bu bal sali gunu nereye kadar devam edicek gorucez. bence asla euro 2012 olmayi hak etmiyoruz.

Servet felan kötü oynadı tamam ama konuşulması gereken başka biri var,vatan haini Gokhan gönül.

Ermenistan

Estonya

Macaristan

bu takımlar bile bizden daha çok puan toplamış gruplarında :( pes

Su fenerli oyuncular ne bicim türkler,inanamiyorum.

Fenerbahce gibi sike takimda kendilerini parcaliyorlar,parasiz oyniyorlar,120 dkk´ka mücadele ediyorlar.Milli Takimda ne kosiyorlar,ne ugrasiyorlar,ne de baska birsey yapiyorlar.

... en iyisi biz, almanyadan bi "alman-türk" yetenegi, gelir diye bekleylim. :o

Gökhan Gönül eğer stadta farklı göründüyse bilemem..Sahada berbattı...

304156_10150353426687022_600727021_8059172_692439490_n.jpg

ortah saha bu olmasi lazimdir:

------------Topal----------

-N. Sahin---------Emre---

veya

---------------Topal---------------

---Töre---Nuri-----Emre---Arda--

----------Burak/Umut-------------

dipnot: Türkiye de dogru dürüst bi Santrafor yok ya :/

iste maci izliyemiyorum diye kahrolmustum, simdi bakiyorum, yenilmisiz, hatta okuduklarima gölre rezil oynayarak...

cok sey kacirmamisim yani, yaziklar olsun, neyse ...

zaten 2. olsak bile elemelerde elenirdik.

Tamam Almanya çok iyi top oynuyor ama biz niye bu kadar ezik oynuyoruz? İlk yarıyı izlemeye fırsatım olmadı ancak ikinci yarı için konuşuyorum. Bu takımın orta sahası defansif anlamda neredeydi dün anlayamadım? Servet iyidir falan diyordum ama dün oynadığı oyun, oyun falan değildi. Bu kadar dengesiz bir insan olamaz. herşeyi bir kenara bıraktım. baskı altında olmadığı halde havadan gelen bir topta kendi kendine işkence yapıp en sonunda topu rakibe verince bütün umutlarımı yitirdim ona karşı.

Götze yi ilk izlediğimde ne kadar müthiş bir futbolcu olacak bu adam diye düşünmüştüm. Dün çok iyi oynadı gibi gelebilir. Ama dün bu adamın karşısında ben kimseyi göremedim. Gökhan Gönül neredeydi? O nu sadece ileride ataklarda gördüm defansın neresinde oynadı bilmiyorum.

Neyse diğerlerinide sabah sabah teker teker saymıyayım. Rezil top oynuyoruz. Öylesine rezil oynuyoruz ki adamlar ceza sahamızda 6-7 pas yapıp gol atmaya çalışıyorlar. Kimse bu oyunun sebebini Türk futbolunun içinde bulunduğu duruma bağlamasın. Kendi takımlarında deli gibi koşan adamların hepsi dün sahada uyuyordu.

Avrupa vizesi Almanya'nın elinde! Bu sene her spor branşında birileri sayesinde üst turlara çıktık. Ha şuna emin olun Almanya Belçika'yı yener ki o maçta Mesut'un ülkesi için çok üst düzey bir futbol sergileyeceğini düşünüyorum. Ve Türkiye'de Avrupa vizesini alacaktır. Ama bu hep böyle devam etmez koskoca Türkiye'nin düştüğü durum içler acısıdır...

2. yediğimiz golde servet resmen seyretti müller kardeş nasıl güzel vuracakmı topa diye?Fiziği dışında hiç bir şeyi yok.Ne beceri ne oyun zekqası.Rakip forvete karşı nasıl pozisyon alacağını bilmiyor ilk yediğimiz goldede gördük bunu.

2. yediğimiz golde servet resmen seyretti müller kardeş nasıl güzel vuracakmı topa diye?Fiziği dışında hiç bir şeyi yok.Ne beceri ne oyun zekqası.Rakip forvete karşı nasıl pozisyon alacağını bilmiyor ilk yediğimiz goldede gördük bunu.

Tamam Servet kötü oyuncu kabul ediyorum da Servet'i oynatan hocaya ne demeli? :o Adam 2-3 haftadır sakat, maç eksiği var, direk Milli Takım'da 11 başlıyor. Bir de rakip Almanya'yken. :o Bu kadar saçmalık olmaz.

Tamam Servet kötü oyuncu kabul ediyorum da Servet'i oynatan hocaya ne demeli? :o Adam 2-3 haftadır sakat, maç eksiği var, direk Milli Takım'da 11 başlıyor. Bir de rakip Almanya'yken. :o Bu kadar saçmalık olmaz.

İyi diyebileceğin adamlar çalıştırıcılarda dahil bir elin parmağını geçmez zaten.

hijdddinnnkgilll mucizeleri

1-sakatlıktan çıkmış oynamayan servet

2-sakatlıktan çıkmış yeni oynamaya başlamış gökhan

3-maç eksikliği bulunan hamit altıntop.

4-sabriyi sağ tarafta oynatma yerine ortaya-auerillo ile pas trafiğini yapacağı zanneden zihniyet

5-selçuğu çıkartıp- gökhan töre gibi bir oyuncuyu sokarak orta sahayı kaptıran bir dahiii

6-hiçbir hazırlığı olmamış- mehmet topal-necip-ömer toprak-serdar kesimal gibi oyuncuları almayan.

7-oğuz çetin gibi türkiye futbolundan uzak-ersun yanal gibi bir iş yapmayan- ümit milli takımda tek oyuncu çıkartamayan ekip.

veeee hijdiiingillll ne diyor:" fizik olarak iyi değildik, direksiyon bizde halde"

ben akıllı sen bu takımı maça hazırlayamıyorsan- sakat oyuncuları performansı düşük adamları alıp koyuyorsan- abuk subuk yerlerde oyuncuları oynatıyorsan-hiç bir taktik çalışması yapmıyorsann ne bekliyorsunki bu adamlardan. karşında almanya var gözlerineee bir baktırsınnn...

fatih terim suç bulanlar olmuştu. tek sözüm türk milli takımına yakışır mücadeleyi-başa baş oynamayı-hırsı takım gibi takım olmayı- futbolu gösteriyordu...

ezik oynamak yakışmadı. bıktırdı bizi... gol atıp farkı 1 'e indiriyorsun. takımda ruh yok ki taraftar neyine destek versin. tv de izlerken kahroldum. adamlar 6 pas içinde antreman yapıyor, kaleci eliyle çıkartıp adama gol attırıyor.

ne diyeyimmki. mazeretler bulmak değil teknik adamın görevi, eksikleri görüp takımı takım gibi hazırlamak.

Bu şekilde yenilmemiz çok doğal, çünkü medyamız, teknik direktörümüz bizi maça ezik bir şekilde hazırladı.

Geri
Üst Alt