Euro 2016 Elemeler 2.Hafta | Türkiye 1-2 Çek Cumhuriyeti | M.S | 10 Ekim

Terim o kadar rezil ki 3 yese yine istifa etmez.
Kovulmayi bekler.

Ft paranın olduğu yerde vardır. Tazminatını almadan gitmez.

yenilirsek üzülmem açıkcası ama yinede destekliyeceğim milli takımı bir turnuva daha kaçırmayalım

Yenilirsek Terimin bahanesi hazır. Izlanda maçında rüzgardı bu maçta da yenilme nedeni Töre olayının medyada "abartılması" olur.

I am the one who knocks!

Sen neymissin be hakan şükür.Onun gibisi daha gelmedi.
2a0e4r8.jpg

Son düzenleme:
en fazla 1 puan çıkartır bu milli takım. Umrumda mı; tabi ki değil.

Tüpcünün son aciklamasini okuduktan sonra ÇEK GOL GOL diyorum.

P.s. vatan haini diyen olursa; Türkiye'yi benim icin Galatasaray temsil ediyor Türk milli takimi degil. Tüpcü ve Fatih bey giderse desteklerim yine.

Fatih terim kovulsun ve bize gelsin rahat rahat 4.yıldızı takarız mancini ve prandelli yüzünden adam gibi top oynamıyoruz 2 senedir yeter siz kızarsınız ama bu böyle yani bam bam futboluyla şampiyon olursun ligde 3 orta sahayla değil açın izleyin 2 sene önceki nefis futbolumuzu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tüpçü eğer milli takımı destekleyecekse ben de diyorum ki Çek Gol Gol Gol !!!!

Avrupa'da Türkiye'yi temsil eden Galatasarayımız'a köstek olan vatan hainlerine girsin her Çek golü..

Son düzenleme:
Beline kuvvet Česká Republika. Kalbim Çekya'dan yana.

cek_cumhuriyeti_buyuk.gif

Czech_Republic_FA.png

Son düzenleme:
silah olayı, bi sürü sakat olması tam kaos ortamı türkiye galibiyeti için zemin oluştu. iddaa da elim titriyor. terim böle maçlarda ballıdır haydi aslanlar kaplanlar verir gazı yaa

Nuri Sahin ve Hakan Ç. Sız Orta saha vasat...

* LG G2 Tapatalk *

Kadroda olması ve olmaması gereken bir sürü isim var. Kaybedersek daha ikinci maçta havlu atarak tarih yazacağız :)

--------------Tolga------------
Gökhan-Semih-Ersan-Caner
GökhanT-Selçuk-Topal-Arda
---------Mevlüt--Umut--------

Terim anca böyle bir 11 çıkartır, başka bir şey beklemeyin bence.

Canı gönülden çek cumhuriyetini destekleyeceğim.

Hadi çekler..

- bir gol teknikcumhur tayyip için..
- bir gol tüpçü yıldo için..
- bir gol yalaka FT için..
- bir gol ışidçiler için..
- bir gol davutevladı için..
- bir gol bütün unuttuklarım için..
- bir gol de benim için..

Hadi be gözünüzü seveyim.. delik deşik edin bu ak-türkiye'yi..

Bugün Çek Cumhuriyeti'liyim arkadaşlar. GS düşmanları Tüpçünün , Kartondan imparatorun , mafya bozuntusu töre'nin , ırkçı belözoğlu'nun , ayıdan bir gün önce doğmuş volkan'ın , sürüngen familyasının üyesi topal'ın , emek hırsızı gökhan'ın takımını desteklemektense Çek Cumhuriyeti'ni desteklerim daha iyi. Hem Ujfalusi ve Baroş'un vatanı. Vurduğun gol , vuramadığın asist yediğin ofsayttan olsun.

Başarılar Çek Cumhuriyeti !

Animated-Flag-Czech.gif

Türkiye için çok önemli bir maç. İyi futbolla 3 puan alacağımızı düşünüyorum.

Şu anda en kompakt oynayan Beşiktaş iskeletinin üstüne Arda Turan ve bek takviyesi yapılarak maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

Kafamdaki 11: Tolga-G.Gönül,Semih,Ersan,Caner-Topal-G.Töre,Oğuzhan,Arda,Olcay-Umut

Geri
Üst Alt