- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Makarnaspor gol gol gol.
Sağlamsa Lassa
Sağlamsa Lassa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklisin.O sozum icin ozur dilerim.
Ülke satmanın , vatan hainliğinin....Bir kaç rüsvetçi futbolu yönetiyor diye ülkesini satanlar çok var, ve sadece bu forumda degil, 8jklilar ve febeliler de ayni ortam var. Bosuna kendini yorma aksam aksam, büyük ihtimalle ban yersin.
Sen Kazakistan galibiyeti ile birazdan sevinçten sokağa filan çıkarsın sabaha kadar eğlenirsin. Seviyen bunu gerektiriyor.Ahahahah.Ben mi anlamiyorum lama.Icimizdeki kazaklara girsin bu galibiyet dedim diye mi anlamiyorum ? Goller sana iyi gelmedi heralde fazla atmayalimda daha fazla sasirma
Evet Bide Kardes Diyorlar Bunlara.Isimlerine Baksana Hepisi Rus.
Sen Kazakistan galibiyeti ile birazdan sevinçten sokağa filan çıkarsın sabaha kadar eğlenirsin. Seviyen bunu gerektiriyor. Hollanda kerhaneye gider gibi koyunca ne yapacaksın acaba.
Sağlamsa Lassa
O isimler sovyet baskisindan kalma. Peki turkiyedeki pacoz arap isimleri icin kim bize baski yapti?
destekle paratorunu tüpcünü büyük ustanı gsnin kuyusunu kazanların milli takımı bu.. göz göre göre desteklyiosan hainsindir
Adamlar ağırlığını koydu yeriz birazdan![]()
Ya böyle stadı ateşe veren gurbetçi tipleri ile tartışmaya girmeyeceksin. Bugün böyle konuşurlar bir dahaki Avrupa'da oynanan maçta sahaya girerler veya meşale yakıp sahaya atarlar. Asıl o zaman satmış oluyorlar veya hainlik yapmış oluyorlar.Ülke satmanın , vatan hainliğinin
anlamını bilmiyorsun bence !
Sen Kazakistan galibiyeti ile birazdan sevinçten sokağa filan çıkarsın sabaha kadar eğlenirsin. Seviyen bunu gerektiriyor. Hollanda kerhaneye gider gibi koyunca ne yapacaksın acaba.
Sağlamsa Lassa