Euro 2016 Elemeler 4.Hafta | Türkiye 3-1 Kazakistan | M.S | 16 Kasım

....Bir kaç rüsvetçi futbolu yönetiyor diye ülkesini satanlar çok var, ve sadece bu forumda degil, 8jklilar ve febeliler de ayni ortam var. Bosuna kendini yorma aksam aksam, büyük ihtimalle ban yersin.
Ülke satmanın , vatan hainliğinin
anlamını bilmiyorsun bence !

Ahahahah.Ben mi anlamiyorum lama.Icimizdeki kazaklara girsin bu galibiyet dedim diye mi anlamiyorum ? Goller sana iyi gelmedi heralde fazla atmayalimda daha fazla sasirma
Sen Kazakistan galibiyeti ile birazdan sevinçten sokağa filan çıkarsın sabaha kadar eğlenirsin. Seviyen bunu gerektiriyor.

Hollanda maclarini sabirsizlikla bekliyorum. Robben o kazmalari napacak, +18

Konuyu nerelere getirdiniz arkadaşlar ya

Arkadaş şu an tartışmasız belkide dünyanın en kötü takımlarından biri olan Kazakistan a (sanmarino dan sonra herhalde) 2 gol atıosun

1.si penaltı ile uzaktan yakından alakası yok.
2.sni kaleci yumurtluyor.

Hala iyi oynadık hala terim diyosanız gerçekten bırakın futbolu falan Bale Opera izleyin...

ulan vatan sevgisi ile kiytirik milli takim ararsinda nasil bir bag kurabiliyorsunuz insan sasiriyor dogrusu..

Insan en azindan ekstra orta saha oyuncu koyar oyuna.

Ortalarla oyun kuramiyoruz.

destekle paratorunu tüpcünü büyük ustanı gsnin kuyusunu kazanların milli takımı bu.. göz göre göre desteklyiosan hainsindir

O sahada olan futbolcularda hain o zaman ! Ben fatih terimi severim ama o tupcudende asiri derecede nefret ediyorum.Gidip simdi Alman milli takimini mi destekleyeyim.Hain kelimesinin anlamini biraz daha arastir istersen kimin hain oldugu ortaya cikar

Ülke satmanın , vatan hainliğinin
anlamını bilmiyorsun bence !
Ya böyle stadı ateşe veren gurbetçi tipleri ile tartışmaya girmeyeceksin. Bugün böyle konuşurlar bir dahaki Avrupa'da oynanan maçta sahaya girerler veya meşale yakıp sahaya atarlar. Asıl o zaman satmış oluyorlar veya hainlik yapmış oluyorlar.

not: Bende gurbetçiyim ama Avrupa'da yaşayan Türklerin yüzde 80'ninden nefret ediyorum.

Sağlamsa Lassa

Sen Kazakistan galibiyeti ile birazdan sevinçten sokağa filan çıkarsın sabaha kadar eğlenirsin. Seviyen bunu gerektiriyor. Hollanda kerhaneye gider gibi koyunca ne yapacaksın acaba.

Sağlamsa Lassa

Sevindigim falan yok mutlu oluyorum sadece milli takimimiz galip gelince.Peki sen kazaklari destekliyordun kazaklar galip gelse sokaga mi cikacaktin ? Seviyeyi laf yedin diye mi belirledin ? Zira hemen ilk yedigin lafta gelip seviye aciklamalari falan yapmakda garip.

Geri
Üst Alt