Euro 2016 Elemeler 4.Hafta | Türkiye 3-1 Kazakistan | M.S | 16 Kasım

Ulan ne tipler var aramızda sen önüne gelene ezil.. Letonya'yı yeneme... 130.sıradaki takıma evinde 2 gol atınca gaza gel burada laf sokmaya çalış.. Sen kazakistan'a koyduk diye sevinirsin ama Hollanda öyle bir çakar ki koyulduğunu bile anlamazsın...

Ohooo ben sanıyorum ki ilk 3 direk gruplara kalacak. Meğerse 3. ler arasında playoff oynayacakmış.
Zaten şansımız çok azdı böylelikle gitme şansımız bence % 0

kazak futbolcular milli marşlar sırasında dizilince zaten maçın sonucunu az çok herkes tahmin etmiştir. ulan adamların hiçbirinde futbolcu tipi yoktu bildiğin esnafların halı saha takımı gibiydi :D

Ulan ne tipler var aramızda sen önüne gelene ezil.. Letonya'yı yeneme... 130.sıradaki takıma evinde 2 gol atınca gaza gel burada laf sokmaya çalış.. Sen kazakistan'a koyduk diye sevinirsin ama Hollanda öyle bir çakar ki koyulduğunu bile anlamazsın...
Portakallar bir s........se bunlar varya boş otobüste dolu giderler.

Burada kazakistanı destekleyenler vatan haini...Türk futbolunu bu hale getiren baştaki tipler vatansever öyle mi :)

son macda da dikkatime cekti ve bu macda da resmen eski selcuk geri dönmüs.
Kazaklar cok sayif olsada istek, hirs güzel.

Bu ozan tufani ne yapip edip almak gerekir. muthis yetenek gercekden yas ve türkiyede yetismesine karsin.
Ümit davala- ergün penbe karisimina bezetiyorum bu cocugu.

Burak... o pass trafigi bize gelince niye yapamiyor bu adam . ver kac bile yapa bildi ki o muydu diye iki kere bakdim

yalnız bundan sonra bu forumda burak ın iyi futbolcu olduğunu savunan adamları direk banlayıp sınır dışı etmek lazım. yeter yani artık bukadar da futbol cahili zeka fakiri olunmaz

Soyunma odasında ölürüm Türkiyem bestesini dinletiyorlardır herhalde.

Bu gazla 8 tane atarız.

bu takım başarılı olacak havasını tayyip tüpçü ve imPARATOR atacak öyle mi ? tükürürüm öyle başarıya zerre umrumda değil bu takımın başarısı

son macda da dikkatime cekti ve bu macda da resmen eski selcuk geri dönmüs.
Kazaklar cok sayif olsada istek, hirs güzel.

Bu ozan tufani ne yapip edip almak gerekir. muthis yetenek gercekden yas ve türkiyede yetismesine karsin.
Ümit davala- ergün penbe karisimina bezetiyorum bu cocugu.

Burak... o pass trafigi bize gelince niye yapamiyor bu adam . ver kac bile yapa bildi ki o muydu diye iki kere bakdim

Bende aynı maçı mı izledik diye iki kere baktım...Burak ve Selçuk için yazdıklarını görünce 2 sene önceki kazakistan maçını izlediğine karar verdim :)

Mactan ummdugumu bulamadim.

O kadar kötüyüz ki bu aksam zorlaniriz diye umut ediyordum. AMA bu kazakistan var ya ne kadar berbat bir takim böyle ya!!! Les Süperlig de oynasa küme düser bunlar!

Neyse mac i seyretmem icin bir sebep kalmadi...

Geri
Üst Alt