Euro 2016 Elemeler 4.Hafta | Türkiye 3-1 Kazakistan | M.S | 16 Kasım

Türkiye kadrosu acayip beceriksiz ya. Şu rakiplere içeride dışarıda 5 atman gerekiyor ama deplasmanda Letonya'yı bile yenemiyoruz. İki Hollanda maçından 0 puanı yazın. Bu kadronun 3.olma ihtimali yok.

kazanirsak paratoru fena yalayacaklar yine
forumda da fanboylari iyice cekilmez olacaktir

tumblr_mv1hmh0pur1swo1x3o1_250.gif

simdiden hazirlayin kendinizi

sabah su mesaji dalga amacli yazmistim aslinda ama cidden forumda böyle mallar da varmis lan saka gibi :D

Bende aynı maçı mı izledik diye iki kere baktım...Burak ve Selçuk için yazdıklarını görünce 2 sene önceki kazakistan maçını izlediğine karar verdim :)

ben maci hemen hemen sadece bu ikiliyi izleyerek izledim renktas. bide semihi biraz ki fazla isi olmadi onun zaten. umut hep ayni umut zaten.
burak ve selcuku bu macda begenmediysen bilmemem artik. herkesin bakis acisi farkli demek ki veya ön yargili da ola bilir seninkisi... bilemem.

Su rezil Burak 2 gol atti ya, artik bu cahil mal fanboylarin yalamalari cekilmez

Degmez kardes.

Bir kaç rüsvetçi futbolu yönetiyor diye ülkesini satanlar çok var, ve sadece bu forumda degil, 8jklilar ve febeliler de ayni ortam var. Bosuna kendini yorma aksam aksam, büyük ihtimalle ban yersin.

Abi tutamiyorum kendimi ya Milli takimi destekliyorum diye Akpli ilan ediyor adam.Kimi sevip sevmedigimizide bunlara mi soracagiz.

Degmez kardes.

Bir kaç rüsvetçi futbolu yönetiyor diye ülkesini satanlar çok var, ve sadece bu forumda degil, 8jklilar ve febeliler de ayni ortam var. Bosuna kendini yorma aksam aksam, büyük ihtimalle ban yersin.
Ülkeyi satmanın bana tanımını yapsana Şükrü!! Ciddiye alıp ses çıkarmıyoruz diye bokunu çıkarmayın.. Milli takımı desteklemiyor diye vatanı sattı oluyorsa..Bu ülkede bayrak yere indirildi o zaman mevcut düzen ve politikalara isyan etmeyen sen ve senin gibiler ne o oluyor o zaman!!!

Kazakistan 5-4-1'den 4-2-3-1'e döndü.

Türkiye ay yildizli milli formayi destekelemk sereftir. ayrilacakdtir her türk insani icin. orda olan tüpcüler bilmem kimler var diye o ay yildiz formaya sirt cefirilmez. onlar elbete bir gün gidecek insallah.
sanki Türkiye tüpcünün mali

Abi tutamiyorum kendimi ya Milli takimi destekliyorum diye Akpli ilan ediyor adam.Kimi sevip sevmedigimizide bunlara mi soracagiz.
Burada ne kadar hakliysan az once soyledigin laf da o kadar igrenc. Cezai islem uygulanir zaten buyuk ihtimalle ama kendi hayatinda da millet isimlerini hakaret olarak kullanmayi birakirsan daha iyi bir insan olma yolunda bir adim atarsin.

Türkiye ay yildizli milli formayi destekelemk sereftir. ayrilacakdtir her türk insani icin. orda olan tüpcüler bilmem kimler var diye o ay yildiz formaya sirt cefirilmez. onlar elbete bir gün gidecek insallah.
sanki Türkiye tüpcünün mali
Zihniyet değişmeyeceği için umudumuz yok maalesef.

Sağlamsa Lassa

Simdi saygideger teknik direktörümüz buna kanip hafta sonu Buraki oynatir yine.

Geri
Üst Alt