- 6 Eylül 2014
- 94.146
- 64.931
- 4.608
4-4-2 sistemi ve Burak'ın yanına Demba ba tarzı bir yabancı forvetle harika işler çıkartırız..
Bence öyle birşey olursa Umut'un yanina alirim. 2 tane pres yapmayan forvet istemem dogrusu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-4-2 sistemi ve Burak'ın yanına Demba ba tarzı bir yabancı forvetle harika işler çıkartırız..
ırkçılık yapan 1 makarnacı
3 ay myc kafi
kazanirsak paratoru fena yalayacaklar yine
forumda da fanboylari iyice cekilmez olacaktir
![]()
simdiden hazirlayin kendinizi
Bende aynı maçı mı izledik diye iki kere baktım...Burak ve Selçuk için yazdıklarını görünce 2 sene önceki kazakistan maçını izlediğine karar verdim![]()
Degmez kardes.
Bir kaç rüsvetçi futbolu yönetiyor diye ülkesini satanlar çok var, ve sadece bu forumda degil, 8jklilar ve febeliler de ayni ortam var. Bosuna kendini yorma aksam aksam, büyük ihtimalle ban yersin.
Ülkeyi satmanın bana tanımını yapsana Şükrü!! Ciddiye alıp ses çıkarmıyoruz diye bokunu çıkarmayın.. Milli takımı desteklemiyor diye vatanı sattı oluyorsa..Bu ülkede bayrak yere indirildi o zaman mevcut düzen ve politikalara isyan etmeyen sen ve senin gibiler ne o oluyor o zaman!!!Degmez kardes.
Bir kaç rüsvetçi futbolu yönetiyor diye ülkesini satanlar çok var, ve sadece bu forumda degil, 8jklilar ve febeliler de ayni ortam var. Bosuna kendini yorma aksam aksam, büyük ihtimalle ban yersin.
Burada ne kadar hakliysan az once soyledigin laf da o kadar igrenc. Cezai islem uygulanir zaten buyuk ihtimalle ama kendi hayatinda da millet isimlerini hakaret olarak kullanmayi birakirsan daha iyi bir insan olma yolunda bir adim atarsin.Abi tutamiyorum kendimi ya Milli takimi destekliyorum diye Akpli ilan ediyor adam.Kimi sevip sevmedigimizide bunlara mi soracagiz.
Zihniyet değişmeyeceği için umudumuz yok maalesef.Türkiye ay yildizli milli formayi destekelemk sereftir. ayrilacakdtir her türk insani icin. orda olan tüpcüler bilmem kimler var diye o ay yildiz formaya sirt cefirilmez. onlar elbete bir gün gidecek insallah.
sanki Türkiye tüpcünün mali
Burada ne kadar hakliysan az once soyledigin laf da o kadar igrenc. Cezai islem uygulanir zaten buyuk ihtimalle ama kendi hayatinda da millet isimlerini hakaret olarak kullanmayi birakirsan daha iyi bir insan olma yolunda bir adim atarsin.