EURO 2016 Fransa'da yapılacak

Cevap: EURO 2016 Fransa'da yapılacak

Senez Erzik turkiye adina bir ise yaramiyorsa istifa etsin artik oradan. Atletico macindaki hakemi resmen odullendirilirken de bir sey yapmadi. Dogru durust is yapacak adam lazim bize orda. Gerekse Platiniýi sacma dusuncelerinden dolayi yuzune karsi asagilayacak bir adam lazim.

Şenes Erzik Fenerbahçe'li diye b.k atmayalım adama.

Bizim antu'dan ne farkımız kalır.

Adam Platini'yi çok sert bir şekilde eleştirdi.

bu antudaki soyu sopu belli olmiyanlarin ne mal oldugunu biliyoruz zaten bosuna yazmayin suraya

Şu organizasyonu kaybetmemize sevinenler Türk olamazlar, inanmıyorum. Bizim stadımız yerine Şükrü Saraçoğlu EURO 2016'da yer alsa ben yine tüm içtenliğimle almamızı isterdim. Bu kadar düşmanlık olmaz.

Irkçı söylemler ceza alır, bu Fransa için ceza almayı kendine yedirebilenler tavırlarına devam etsinler.

Artık dini, dili, ırkı yok. Varsa bir derdiniz ekonomik olarak çözeceksiniz. Varsa Fransa 'yla bir derdiniz, Fransız malı almayacaksınız, kullanmayacaksınız hepsi bu.

Bu yüzden Reno,Citroen kullanan herkese ayarım zaten.Gidin şahine binin.Şu mendeburlara para kazandırmayın

şu angutlar bir daha fransızsınız deme adiliğini gösteremeyecek baksanıza remen şampiyonlar ligi şampiyonu olmuşçasına seviniyolar

Koçum gerçekte 9 tane haçlı seferi vardır ve daha Osmanlı kurulmadan bitmişlerdi. Saydıkların zavallı Balkan devletleri ve Lehlerin kendince ilan ettikleri seferlerdir ve Avrupa'nın desteği yoktur.

Sonuçta Fransızlar bu devletleri kışkırtmışlardır. Hatta Fransa ve Almanya Varna savaşında haçlılara yardım etmiştir. Osmanlı'dan ziyade, sende Fransız hayranlığı var galiba arkadaşım?

Bu arada 2018 ve 2022 Dünya Kupalarına adaylık koyma gibi bir şansımız yok.

2 Şubat 2009'da süre doldu bu iki organizasyon için.

Yani önümüzdeki hedef herhalde yine Euro 2020 olacak ve yine hüsranla sonuçlanacak? :(

alman gazetelerinde haftalar önce turnuvanın avrupadaki ekonomik kriz nedeniyle fransa ya verileceğini 2020 nin ise türkiye ye verileceğini söylüyordu.adamların dediği çıktı.inşallah 2020 avrupa şampiyonası-2024 dünya kupasında birini alırız.

bide o stadlar ne olursa olsun yapılmalı.her adaylık öncesi söz verip kazanamayınca ertelenmemeli

Şenes Erzik Fenerbahçe'li diye b.k atmayalım adama.

Bizim antu'dan ne farkımız kalır.

Adam Platini'yi çok sert bir şekilde eleştirdi.

Fenerli diye değil, 20 yıldır orda ve bir işe yaramıyor diye.

Yahu adam UEFA binasından daha eski UEFA da, ama ben şimdiye kadar bir işimize yaradığını hiç görmedim.

angutlar kına yaksın biyerlerine....

ayrıca bu federasyon adamsa bi tane milli maçı o gecekondu stada vermez vatan hainleri

Antuda üyeliğği olan bir arkadaş bana pm atabilirmi.Yüzyılın boşalmasını yaşatacağım onlara

Şenes Erzik'in bir halt yediği yok

Normalde Fenerli falan diye laf etmem ben. Antu'nun şu haberdeki halini görünce onun bile Fenerli olması ağızda kötü bir tat bırakıyor o kadar.

Sonuçta Fransızlar bu devletleri kışkırtmışlardır. Hatta Fransa ve Almanya Varna savaşında haçlılara yardım etmiştir. Osmanlı'dan ziyade, sende Fransız hayranlığı var galiba arkadaşım?

O zaman Almanya diye bir ülke bile yoktur. Son cümleni de görmezden gelip heyecanına veriyorum.

Şenes Erzik,bugüne kadar birşey yaptı yada yapmadı ama şuan Platini hakkında söylediği laflar yenir yutulur cinsten değil,çok ağır laflar söyledi.

Tarih muhabbetlerine girmeyin arkadaşlar.

Milli Takımın maçlarını bir daha o gecekondu stadda oynatmayalım...

Ayrıca angutlar eğer izliyorsanız alın bir kına baştan aşağıya yakın...

Şeref yoksunları sizi...

Geri
Üst Alt