Euro 2016 Grubumuz Belli Oldu

Milleti kışkırtıcı yazı ? Yok artık Ali Sami diyeceğim.

Yazının neresi seni kışkırttı ?

Kimse milli takımı tut demiyormuş.Yukarıdaki yazıları oku tek tek bana getirtme buraya...

Açık konuş kardeşim.. Fatih Terimin başarısızlığı için milli takımın başarısını istemiyorsun.. bu kadar basit dünya yani..

Açık konuş kardeşim.. Fatih Terimin başarısızlığı için milli takımın başarısını istemiyorsun.. bu kadar basit dünya yani..

Yukarıda yazdım okumadın mı sen ? Yabancı sınırı olduğu sürece düşmanım bunlara.İsterse babam gelsin bu değişmez.İlgilendirmiyor beni...

Yukarıda yazdım okumadın mı sen ? Yabancı sınırı olduğu sürece düşmanım bunlara.İsterse babam gelsin bu değişmez.İlgilendirmiyor beni...

o zaman yazma içine sakla diyorum.. çünkü sana çok anlamlı gelen bu düşünce benim gibi çoğu kişiye çok sığ geliyor..

İstersek sonuncu olalım umrumda olmaz.Milli takımın basında ki bu serefsiz tüpçü gitmediği sürece umrumda değil.Ders verici hoca şimdiden rakipleri analiz ette çalışmaya basla.

o zaman yazma içine sakla diyorum.. çünkü sana çok anlamlı gelen bu düşünce benim gibi çoğu kişiye çok sığ geliyor..

Sen cidden 38 yaşında mısın ? Buranın bir forum olduğunun farkında değilsin herhalde ?

Tutup kanın milli takımı desteklemeyi gerekir diye bir şey zırvalıyorsun sonra benim yazdıklarımı anlamsız buluyorsun (gayet normal ) ancak bunları içimde saklamam gerektiğini söylüyorsun.

Oldu başka bir emrin var mı ? Farklı fikirlere tahammülün yoksa git kendin gibi düşünenlerle forum falan kurun istediğinizi yapın orda.

Akşam akşam kimlere çatıyoruz...

evet takim basarili olsun da yd ve ft dunyayi kurtarmis gibi pozlara girsinler

2 dk zihin calistirirmisiniz

Şu gruptan çıkmayı başaramıyorsak gerçekten bir daha hiçbir şampiyonaya gitmemek bizler için daha elzem bir durumdur.Çok açık ve net.

euro 2020 13 tane ulke/sehir'de olucak dimi? avrupdan butun ulkeler teklif vermis bizimkiler haric? neden?

vay arkadaş bu başlığı bulmakiçin arama motorunu kullanmak zorunda kaldım o derece gözden düşmüş milli takım.

grup da bence fena ..

fatih Hoca kankisile uğraşsın dursun işimiz çok zor.

Neyseki disarida kalan takim olmadi cok sukur. Herkesin bir grubu oldu sicacik.

euro 2020 13 tane ulke/sehir'de olucak dimi? avrupdan butun ulkeler teklif vermis bizimkiler haric? neden?

Belki altında başka sebepler vardır ama mantıken seçilecek ülkeler de vize sorunu olmaması gerek, bence. Şahsen ben olsam sadece Schengen olan ülkelerden seçerim. Ki onlar da öyle yapacaktır, gerek yok..

Maçlar başlamadan eleneceğiz sanırım.

YD o zamana kadar istifa ederse milli takımı desteklerim ama istifa etmezse desteklemem . YD'li bir milli takım eğer Fransa'ya giderse bu demek oluyor ki YD federasyonun başında daha fazla kalacak .

Yıllar yılı Fenerliler "Terim'in milli takımını desteklemem" diye naralar atıyorken onlara kızıyorduk. Şimdi ne değişti? Kızdığımız ne varsa kendimizde de o örneklerden çoğaldı.

Adam diyor ki şartım var. Oldu, milli takım da hepimizden tek tek şartlarımızı öğrenip, onay almalı zaten.

Demirören, tff kurumları vs olan nefretinizi milli takımla karıştırmayın. Aynı yanılgıya kulüplerde de düşülüyor. Servet nefretiyle Galatasaray'dan soğuyan adam gördüm ben. Aynı kafa bence.

Doğru diyorsun abi, ama ben zaten ek olarak burada yazıldığı gibi desteklenmeme durumu olduğunu da düşünmüyorum. Sonuçta bu bir his işi. Ekran başına geçince herşeyi unutup desteklemem desen bile gol kaçırınca o da kaçar mı be diyerek heyecanlanıyordur burada öyle diyenler bile.

Ama şu da bir gerçek. Hem ülke de futbolun git gide belirli bir anlayışın tekeline girmesi, atama usulü ile futbolun yönetilmesi, yönettirilmesi gibi sebepler ile ülke de futbolun ruhu diye bir şey kalmadı.

Kulüp başkanlarından/yönetimlerinden sürekli buna zorlayan taraftarlara kadar bu ülke de başarı nasıl olursa olsun da gelsin anlayışı ile ülke futbolu da bu anlayışa peşkeş çekildi.

Burada suç hem bizim yani taraftarların, hem de güce bu kadar tapıp, ondan pay alma yarışına giren kulüp yöneticilerinin.

Kısaca bir ektiğini biçme durumunu yaşıyoruz.

Bu yüzden zaman zaman kendi adıma da gelgitler yaşasam da bunda en ufak bir payım dahi olabileceğini düşünerek, herşeyi unutup her daim destekledim. Sempatim azaldı, heyecan duygumu yitirdim ama yine de o ufak umut kırıntısı için hep destekledim.

Futboldan da ''maddi manevi'' 'den beri basketboldan da gram zevk alamamış biri olarak hala az da olsa maçlarda kalp çarpıntısı duyuyorsam bu ne bu ruhu katledenler, ve onu katledenlere ses çıkarmayanlara sevgim/saygım'dan değil kendimi bildim bileli içimde safi duygular ile büyüttüğüm taraftarlığımdandır.

Bir gün gelecek futbolu da bu hale getirenler gidecek ama biz kalacağız. O gün geldiğinde bizim gibi düşünenlerin bugün düştüğümüz açmaza düşmemesi dileği ile.

Yine Hollanda, hayırlısı olsun. Daha doğrusu "şimdiden geçmiş olsun, FIFA 2018'e bakalım" mı desem bilemedim ki :asd:

Yine finallere kalamazsak kapatalım milli takımın futbol şubesini kaldıralım yabancı sınırını en azından takımlarımız avrupa da boy göstersin gerçi isviçre ve yunanistanın ülke puanları bizim için ciddi tehdit oluşturcak belkide tüpçü bu nedenle fatih hoca nın başarılı olcağına güveniyor yani türk futbolu için son tren kalkmaya hazırlanıo eğer bu treni kaçırırsak türk futbolunun sonu olur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt