Euro 2020 A Grubu M:1 | Türkiye 0-3 İtalya | MS | 11 Haziran | TRT 1

2 hizli ve calim atabilen kanat, sirti dönük oynayabilen saga sola top dagitabilen bir forvet. Sag ve sol beklerin cigersiz iyi orta acabilen tarz. Orta sahada bi kreatif 10 numara,melo tarzi bi 6 ve selcuk inan tarzi bi 8. Milli takimin oynadigi>> 5 orta saha 1 tane hizli calim.atabilen kanat yok😂😂

İçinden geçer dediğin kadronun mimarı burada 10 yıldır itin götüne soktuğun Fatih Terimdir yav sende bi karar ver..
Yaw arkadaş 20 sene önceki ft ile şimdi ki ft bir mi?

Bir kere şimdi tapu dairesine gitse sağlık raporu olmadan işlem yapamaz.

Hile ihtiyacı varken forvet çıkarıp stoper alan ft ile daha 25.dakika da kötü oynayan ft aynı ft mi?

Ferguson gibi kenara çekilmeyi kendine yedirmedi.
Bir tane bir yardımcı hoca yetiştirmedi bilerek.

Bizim gibi orta sahayı geçmeyen bir takıma bile gol atarken zorlandılar

Bence çok zor kupayı kazanmaları

En fazla yarı final yapabilirler diye düşünüyorum
Eli Ayağı düzün bir orta sahası olan, azıcık da olsa kafası çalışan bir antrenörü olan bir takım içinden geçer bu italyanın

Bu ülkede H.Şükür çok küçümseniyor. Açın bakalım 93ten 2002ye her maç tüm golleri kim atmış

Burak kim yav Hakan psikolojik üstünlük demekti

Sağ bekte Fatih Ümit

Solda Hakan Ergün Abdullah

Ortada Tugay Emre Okan Yıldıray

Kanatta Hasan Şaş

Arif İlhan

Ve bence tarihin en iyi kalecisi Rüştü

Hile ihtiyacı varken forvet çıkarıp stoper alan ft ile daha 25.dakika da kötü oynayan ft aynı ft mi?

Yav kante bizde olsa neden ara pası atmıyor dersiniz adam city i doğru bir hoca ile tek başına yıktı.. bu oyuncular kötü oyuncular değil ondan bahsediyorum neyse boş ver..

Bu ülkede H.Şükür çok küçümseniyor. Açın bakalım 93ten 2002ye her maç tüm golleri kim atmış

Burak kim yav Hakan psikolojik üstünlük demekti

Sağ bekte Fatih Ümit

Solda Hakan Ergün Abdullah

Ortada Tugay Emre Okan Yıldıray

Kanatta Hasan Şaş

Arif İlhan

Ve bence tarihin en iyi kalecisi Rüştü
Hakan 2002de kötüydü baya ama öncesi için %100 katılıyorum

Bunları geçtim Euro 2000de Tayfur tayfun falan bile okay ozandan falan iyi top oynamislardi hayal meyal hatirladigim kadarıyla Tayfur havuctu rakip ceza sahasına girip kafa vurup duruyordu okay Bizim yayin ordan ayrılmıyor

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaleci stoper ve sag bek disinda iyi degiliz. 2 tane 2.lig topçusu ilk11de cikiyor

katı bir yabancı sınırı olsa 3 büyüklerde boy gösterecek 2 sporcu
cmon man
mt ŞAMAR yemiştir
bu denli kamilce oynayacak bi kadro yok
france ve holland maçlarında nasıl kapanıyolardı
lazzoni yanlış hazırlamış ve yanlış kadro çıkarmış bu kdr ezilinmez

İtalya'nın bariz üstün oynayacağından emindim ama bu kadarını da beklemiyordum açıkçası adamlar ilk saniyeden 90+3'e kadar maçı domine etti, Türkiye resmen tek bir atak yapamadan maç bitirdi zaten San Marino'dan 1 şut daha fazla atabilmişiz İtalya'ya istatistikler o kadar kötü. Şu kadar efektif bir kadrodan bu kadar kötü bir futbol çıkarmak büyük bir meziyet bence. Bu oyun sürerse grubu 0 puanla tamamlayıp döneriz diye düşünüyorum Galler veya İsviçre'ye karşı bile şansı yok bu futbolun.

Fatih Terim yeniliğe açık, kendini geliştirmeye açık bir teknik direktör. Bu sezon bunu kanıtladı, yeter ki sadece sahayla ilgilensin. Güçlü ve anlaşabileceği bir yönetimle çalışırsa ne dediğimi anlarsınız.

Bu maç şenola yazar, hiçbir şekilde çalışmamış, zerre plan program yapmamış, rakibe göre 11 yapmak oyun planı yapmak diye bişey var ama bizdeki mantık özevlatlar öncelikli oynar
Şu kenan karaman ne işe yarar kim ister ne yapar ne özelliği varda illaki istenir vallahi billahi anlamış değilim

yine mi ft ya şu ft obsesyonu ile çıldıran kriptolara yem atmasanız da arada görmesek boş postlarını
hollanda maçından sonra ft başlığına akın edip ya gördünüzmü postlarını hatırlatıyor şimdi başka şey anlatıyolar kendileri de şaşırmış vaziyette

Hakan 2002de kötüydü baya ama öncesi için %100 katılıyorum

Bunları geçtim Euro 2000de Tayfur tayfun falan bile okay ozandan falan iyi top oynamislardi hayal meyal hatirladigim kadarıyla Tayfur havuctu rakip ceza sahasına girip kafa vurup duruyordu okay Bizim yayin ordan ayrılmıyor

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O sezon sanırım hiç oynamamıştı.

Geçenlerde denk geldim 96ya kadarki sürece baktım özellikle gollerin %80ini Hakan atmış yav

katı bir yabancı sınırı olsa 3 büyüklerde boy gösterecek 2 sporcu
cmon man
mt ŞAMAR yemiştir
bu denli kamilce oynayacak bi kadro yok
france ve holland maçlarında nasıl kapanıyolardı
lazzoni yanlış hazırlamış ve yanlış kadro çıkarmış bu kdr ezilinmez
Icerde hollandaya veriyorduk maci okaya penalti calinsa de lightin golu verilse o maci da alamazdik

Fransa deplasmanindan puan aldıysak mertin sayesinde muthis mac cikarmisti.

Kadro bok demiyorum da cok da iyi degil iste bir iki mevkide ustunuz o kadar. L

Geri
Üst Alt