Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.494
- 59.071
- 4.758
kerem bi sahaya çıksa estirecek de şenor izin vermiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çapraz bağ sakatlığı fiziksel odaklı adamları bitiriyor maalesef.Merih sakatlıktan kötü dönmüş, hamleleri 1 tık geç sanki
Luyi, Merih'ten daha kalıplı. Aynı şekilde toparlanması uzun sürdü. Halen eski haline gelemedi diyebilirizÇapraz bağ sakatlığı fiziksel odaklı adamları bitiriyor maalesef.
Sorry Enes yokmuş Kerem kadroda.Kerem kadroda yok!
3'lü savunma çift santrafor çıkarsak hem galler'i kitler, hem de hücumu çeşitlendiririz. gene klasik 4-2-3-1 çıkarsak orta sahadaki kazmaların ve ilerdeki pamuk prenseslerin en az 2'sinden kurtulmak lazım. yoksa o kanatlarla italya maçındna bile büyük rezillik çıkabilir..
Elde Burakdan başka forvet yok iken Ercan Kara'yi Avusturya ya kaptırmayı anlayamıyorum
Yusuf Demir peki? Geleceğin en iyi CAM/RW'si herifElde Burakdan başka forvet yok iken Ercan Kara'yi Avusturya ya kaptırmayı anlayamıyorum
Ona hic girmiyorum bile kafayi duvara vurmalık bir şey.Yusuf Demir peki? Geleceğin en iyi CAM/RW'si herif
Reis bu herifler bizle turnuvaya gidebilecekken turkiyeyi degil de avusturayi seciyorlarsa arkalarindan aglamaya gerek yok.