adem forvette olabilirdi, digerlerinin milli takimda isi yok zaten gec

Adem hayatinda kac kere milli oldu ki? Iyi de olsa herkesin gicik kaptigi bir tip oldugu icin 5 senedir davet edilmiyor. Simdi bu mac icin cagrilsa sirf GS'ye transfer oldu diye cagrildi diyeceklerdi. Bu federasyonun kurdugu takima gitmesin, saglikli ve diri kalsin. Ihtiyacimiz olacaktir.

cengiz daha geçen hafta gol atmadımı neden sakatlanmış?

fransa maçında gol atmıştı ama izlanda maçındada sakatlandı diye oynamamıştı

Sonradan da olsa Emre Mor ve Adem Büyük oyuna girseydi maç 3-0 filan biterdi

Ömer Bayram demeyin lütfen.
Bir maç iyi oynadı diye topçu mu oldu...
Alın size Ömer Bayram

Gscimbom mobil

anadolu defanslari burak üzerine yogunlastigi icin bol bol bos alan bulur o sekilde oynarsa.
Kesinlikle. Ama Beşiktaş bunu yapamayacak gibi. Bu sene aldıkları adamların çoğu kanat. Ayrıca Ljajic'i aldılar. O yüzden 4-2-3-1 harici bir şey oynayamaz Beşiktaş. 4-4-2'de daha iyi oynarlar ama tahminimce. Güven 10-15 gol arasını rahat bulur Burak ile oynarsa ileride çift forvette.

Pardon ama hiç birisi hak etmiyor.
Taylan kapalı kutu fazla birşey diyemiyeceğim şu an, oynasın görelim.
Adem Büyüğün milli takımda işi yok.
Vasatın bir tik üstü dür kendisi.
Ömer Bayram futbolcuysa ben daha birşey bilmiyorum.
Emre Mor iki seneden beri yok ortalıkta pek olacağını da sanmıyorum.

Çağrılanların hepsi hak ediyor mu elbette hayır.
Ama bizimkiler hiç etmiyor.

Gscimbom mobil

Emre Mor alınmalı. İlerleyen zamanlarda alınacaktır da. Direkt oynamaz belki ama hamle oyuncusu olarak değerlidir. Çalım atan oyuncumuz yok çünkü. Dün sahada olsa en az 2-3 asistlik oyunu vardı Emre'nin.

Emre Mor alınmalı. İlerleyen zamanlarda alınacaktır da. Direkt oynamaz belki ama hamle oyuncusu olarak değerlidir. Çalım atan oyuncumuz yok çünkü. Dün sahada olsa en az 2-3 asistlik oyunu vardı Emre'nin.
Aynen bu ay ben de almayabilirdim belki çünkü pek futbol oynamadı son 1 senede. Ama artık bizde yeni yeni her maç oynamaya başladı. O yüzden önümüzdeki ay olacak olan maçlara çağrılmasına kesin gözüyle bakıyorum.

Geri
Üst Alt