kaanı küstürmemek lazım adam çok iyi geçen seneden beri

birde ülkedeki futbol atmosferi gittikçe boka saracak belli bir anca önce tekrar her türlü pisliğin beşiği istanbuldan alsınlar maçları

bir sürü stad var malatyaya antebe filan göndersinler

Emre ikinci yarıya sakatım numarası yapıp çıkmaz diyenler

sakatlar ya cengiz abdülkadir filan
Sagda Cengiz, Abdulkadir Omur ve Emre Mor var ama solda kimse yok. Hakan solda oynadiginda istedigimiz performansi gosteremiyor, Kenan Karaman ve Guven Yalcin onemli maclarda bence yetersiz kalir. Baska oyuncu da yok.

Mert Günok
Zeki Çelik - Kaan Ayhan - Merih Demiral - Umut Meraş
İrfan Can Kahveci - Abdülkadir Parmak
Cengiz Ünder - Yusuf Yazıcı - Emre Kılınç
Cenk Tosun
Kaan, Abdülkadir ve Emre Kilinc disinda benim düsündügüm adamlari oynatiyor. Emre Belesoglu, Caglar Söyüncü ve Güven Yalcin tercihlerini pek anlamadim ama.

Sagda Cengiz, Abdulkadir Omur ve Emre Mor var ama solda kimse yok. Hakan solda oynadiginda istedigimiz performansi gosteremiyor, Kenan Karaman ve Guven Yalcin onemli maclarda bence yetersiz kalir. Baska oyuncu da yok.

şu kutucu ile doğukan sinik fena değiller gibi onlar gelirse yukarıya iyi olur

güven bjkde orada oynuyordu bakalım ne yapacak

ha bu arada sivaslı kılınç emre

Bu hafta Falcao izleyeceğimize dandik milli takımı izliyoruz, teşekkürler

emrenin başka meselelerine takmanızı anlarım da yaşına niye bu kadar taktınızki adam 39 yaşında ama ülkedeki türk ortasahaların tamamı adamın 39 yaşında sağ bacağı etmez

milli takım bu sonuçta kulüp olsa neyse de

Eskiden 4 er 5 er hatta 8 er 8 er yerdik çocukluğumuzda. Yine de iple çekerdik maç günlerini, Milli takımdı çünki..

Şimdi maçın olduğunu az önce başlıktan öğrendim. Milli takımı politize edip ayrıştıran, bizleri bu takımdan soğutan kim varsa hepsinin Allah belasını versin.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

emrenin başka meselelerine takmanızı anlarım da yaşına niye bu kadar taktınızki adam 39 yaşında ama ülkedeki türk ortasahaların tamamı adamın 39 yaşında sağ bacağı etmez

milli takım bu sonuçta kulüp olsa neyse de

nasi sag bacagi etmez fln dion yaw bu gawat yine boyle pohpohlana pohpohlana milli takima sokulmustu ukrayna deplasmaninda les gibi oynamisti bi daha da almadilar sanirim
gecen sene basak son 10 hafta mac kazanamadi bu lavuk o kadar iyiyse 1-2 mac aldirsaydi
oturdugu yerden pas veriyor yani msjimin ozeti bu. adam gibi baski yapan biraz kaliteli orta saha bunun oldugu her orta sahayi duman eder
sahsen bu kadar 1 dimensiyonel bi adamin bu kadar ovulmesi garip gelior. ama ulkede mahmut bu seneye kadar cop muamelesi gordugunden normal.

Malum şahısları gördükten sonra kapattım maçı.
Zaten bizim taraftar gelmemiş.

Fransa, İzlanda falan olsa anlarım da Andorra maçında ne gerek var Emre'ye yahu? Koy Abdülkadir Parmak'ı alışsın.

Geri
Üst Alt