Uğur Uzunoğlu
Tecrübeli Üye
- 1 Eylül 2009
- 7.478
- 3.375
- 2.088
Şenol Güneş’in Emre Belözoğlu gibi genç yetenekleri bulup çıkarması ve cesaretle oynatması Türk futbolunun geleceği için umut verici.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli Takim'da kanat oyuncu eksikligi var.
edilmemis zaten rezal@Emre B siz 11 kabul edilemez.
Sagda Cengiz, Abdulkadir Omur ve Emre Mor var ama solda kimse yok. Hakan solda oynadiginda istedigimiz performansi gosteremiyor, Kenan Karaman ve Guven Yalcin onemli maclarda bence yetersiz kalir. Baska oyuncu da yok.sakatlar ya cengiz abdülkadir filan
Kaan, Abdülkadir ve Emre Kilinc disinda benim düsündügüm adamlari oynatiyor. Emre Belesoglu, Caglar Söyüncü ve Güven Yalcin tercihlerini pek anlamadim ama.Mert Günok
Zeki Çelik - Kaan Ayhan - Merih Demiral - Umut Meraş
İrfan Can Kahveci - Abdülkadir Parmak
Cengiz Ünder - Yusuf Yazıcı - Emre Kılınç
Cenk Tosun
Sagda Cengiz, Abdulkadir Omur ve Emre Mor var ama solda kimse yok. Hakan solda oynadiginda istedigimiz performansi gosteremiyor, Kenan Karaman ve Guven Yalcin onemli maclarda bence yetersiz kalir. Baska oyuncu da yok.
interin ciddi sekilde ilgisi varmis, büyük potansiyel.Şenol Güneş’in Emre Belözoğlu gibi genç yetenekleri bulup çıkarması ve cesaretle oynatması Türk futbolunun geleceği için umut verici.
interin ciddi sekilde ilgisi varmis, büyük potansiyel.
Bu adamın oynamasını destekliyorum. Kızmayın bana ama, oynayıp sakatlanarak bi 6 ay aramızdan uzak kalmasını istiyorumŞenol Güneş’in Emre Belözoğlu gibi genç yetenekleri bulup çıkarması ve cesaretle oynatması Türk futbolunun geleceği için umut verici.
emrenin başka meselelerine takmanızı anlarım da yaşına niye bu kadar taktınızki adam 39 yaşında ama ülkedeki türk ortasahaların tamamı adamın 39 yaşında sağ bacağı etmez
milli takım bu sonuçta kulüp olsa neyse de