Ulan tarihin en kotu fransasini yendik diye totolarimiz arsa degdi. Once izlanda tokati atti. Simdi haritada kimsenin yerini bulamaycagi dandik ulkeye karsi caresizce kesik basli dana gibi kosturuyoruz
basketdede aynisi oldu abdye son saniyede kaybettik diye, cikti hatta bi oyuncu mactan sonra ceklerle bi cok kez karsilastik, rahat yenecegimizi düsünüyoruz dedi, al sana rahat.

Bu devre arası skoru rezalet utanç verici bir skordur türk futbolu adına.

San Marino seviyesine yakın bir milli takımı bu Andorra mili takımı

1257090_620x410.jpg

Bu gozler sahada seni ariyor KRAL...

Bizim oynadigimiz maci kastediyorum. Sence o fransa dunya kupasini alan fransa gibi mi oynadi ? Kendinizi kandirmaya devam edin

adamların asıl oynayacağını bilmem kendimi de kandırmam da kaybettikleri her maçta her takıma tarihin en kötüsü de dur

o zaman tarihin en sıradan en genç yıldızsız türk takımı kazandı o maçı da diyebiliriz

Unutmuşum , yorumlarda hatırladım.

Adem de şuan ki formuyla bu forvet hattında bi 2000 adım falan önde. Güven iyi bir oyuncu değil , Cenk mental olarak bitik.

denizi alıp irfanı çıkarabilir

güven yerine de kenan

Ben hoca olsaydim ilk olarak Irfan Can denen öküzü tokat manyagi yapardim her topu 10 saniye ayaginda tutuyor sonra da Cenk'i o ceza sahasi icinde denedigi Zidane dönüsü sonrasi direk oyundan cikarirdim.

Bu nasil bir gevseklik bu nasil bir ciddiyetsizlik.

Geri
Üst Alt