Haha Emre üclüyü cektiremedi.

Kendi sahanda andoraya karşı
39 luk emre-irfan-ozan ortasahasi ile çıkarsan böyle ikina ikina anca kazanırsın.

Iyiki kazandıkta bir süre daha yabancı konusu açılmaz

Şöyle salak saçma maçlarda kaybettiğimiz maçlar yüzünden İzlanda denilen baş belası ülkeyi turnuvalara gönderdik.Neyse ki kazandık.

Spiker mi yoksa macmi daha lesdi karar veremedim hala

———-
Golcao!!

Fransa gol yedi.

+12'e düstü averaj simdi.

Bugünü millî Bayram ilan edelim bu zafer unutulmamalı:))

Milli maç spikerleri hiç çekilmiyor. Bir kere fikrini söyle be adam desene bu kadar uzamamalıydı bok gibi oynadık. Direk söylemesende bir kere iğnele senin fikrin yokmu nasıl insansın.

Bu tip kapanan takımlara karşı neden kanat varyasyonları denenmediğini anlayamıyorum. Bir kişi kanada gidiyor, ilk fırsatta ortaya dönmeye çalışıyor her defasında. Yanına biri daha gitse, iki doğru pasla rakip savunmayı çözmek mümkün olabilir. Aynı 'göbekten vıdı vıdı hastalığı' bizim takımda da var...

mac sirasinda GS-fb macinin tarihini acikladilar saka gibi.. cuma günü oynanmasini beklerken cumartesi günü oynatilacak. PSG macimiz ise sali günü. konusunu acilsa faydali olabilir

Hazirlik maclarinda baya zayif rakiplerle oynadigimizi San Mariono ile oynadigimiza bilirimde Andora kadar kotu bi takim gormedim Adamlar ortasahayi gecemiyo lan Hani bizimkilerden dolayi degil yeteneksizlikten gecemiyo adamlar ortasahayi

Bu tip kapanan takımlara karşı neden kanat varyasyonları denenmediğini anlayamıyorum. Bir kişi kanada gidiyor, ilk fırsatta ortaya dönmeye çalışıyor her defasında. Yanına biri daha gitse, iki doğru pasla rakip savunmayı çözmek mümkün olabilir. Aynı 'göbekten vıdı vıdı hastalığı' bizim takımda da var...

şenol ısrarla kanat oynayabilecek deniz ve emreyi almadı

sürekli ceza sahasını ve ortasahayı kalabalıklaştıracak adamlar aldı

Geri
Üst Alt