Bu filozof bozuntusu yabancı sınırını konuşmaktan milli takıma vakit ayırmamış belli ki.
Taktığı kıravat siyah beyaz skandal..
Güven mi ne o yetersizin hem de 11 başlaması skandal..
Emre p. den korkuyor oyundan alamıyor skandal..
Rakip zayıf kapanacekken top tekniği yetersiz iki stoper çağlar ve merihle başlayıp kaanı oynatmaması sol bekte kazma meraşa forma verip bu maçların adamı caneri kadroya bile çağırmaması skandal..
Kenan karaman kim adana Manisa Kastamonu..yunus mallı naptı lan sana güven gibi Kenan gibi yetersizleri oynatıp yunusu oynatmıyorsun.
Uzatmaya gerek yok malötesi tercihler, utanç verici galibiyet, domalma meraklısı kahpeler..
Hani milli takım.
Yok

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yaff bu Şenol baaın toplantısı yapınca, konuşmasından başım ağrıyor. Cümleleri çok kopuk, ve alakasız, dengesiz bu emoji gibi

Yok onu anladım da :)
niye deyyuz reis onu anlamadım

Sahsiyetsiz adami gözünden tanirim. Zamaninda Galatasaray taraftarlari arasinda takip geri takip olayi ile binlerce follower kasip, sonra hepsini unfollow edip, hesabi satmis gibi birsey olmustu... Su tipte adamin ipi ile kuyuya ineni, elbette esekbank gibi tosunlar kucagindan indirmez.

Evertonda oynayan cenk 4.forvet galiba. Peki bizde oynayan adem buyuk dusunulemezmiydi :)

Birde milli takim Galatasaray olmadan bir halt yiyemez, nezaman Galatasaray milli oyuncu verirse ozaman iyi olur.

Bjk ve fener karmasiyla ancak bukadar

Sahsiyetsiz adami gözünden tanirim. Zamaninda Galatasaray taraftarlari arasinda takip geri takip olayi ile binlerce follower kasip, sonra hepsini unfollow edip, hesabi satmis gibi birsey olmustu... Su tipte adamin ipi ile kuyuya ineni, elbette esekbank gibi tosunlar kucagindan indirmez.
Ben tanımam kendisini takip de etmiyorum zaten
time a düşmüş
tam yavuşakmış o zaman

Pardon ama hiç birisi hak etmiyor.
Taylan kapalı kutu fazla birşey diyemiyeceğim şu an, oynasın görelim.
Adem Büyüğün milli takımda işi yok.
Vasatın bir tik üstü dür kendisi.
Ömer Bayram futbolcuysa ben daha birşey bilmiyorum.
Emre Mor iki seneden beri yok ortalıkta pek olacağını da sanmıyorum.

Çağrılanların hepsi hak ediyor mu elbette hayır.
Ama bizimkiler hiç etmiyor.

Gscimbom mobil

Pardon ama hiç birisi hak etmiyor.
Taylan kapalı kutu fazla birşey diyemiyeceğim şu an, oynasın görelim.
Adem Büyüğün milli takımda işi yok.
Vasatın bir tik üstü dür kendisi.
Ömer Bayram futbolcuysa ben daha birşey bilmiyorum.
Emre Mor iki seneden beri yok ortalıkta pek olacağını da sanmıyorum.

Çağrılanların hepsi hak ediyor mu elbette hayır.
Ama bizimkiler hiç etmiyor.

Gscimbom mobil
adem forvette olabilirdi, digerlerinin milli takimda isi yok zaten gec

ortadan da, kenardan da delemedik rakibi bu maçta. bunu yapacak oyuncu yoktu. iyi oyuncularımız var ama kanat rotasyonumuz zayıf. cengiz olmayınca oyunu çeşitlendirecek adam bulamıyoruz sahada. kimse adam eksiltemedi, alan açamadık.

bence milli takım gibi galatasaray da bu sorunu yaşama ihtimali olan bir takım yapısına sahip. maçın büyük bölümünde galatasaray'ı izler gibi hissettirdi milli takım.

Zımba maç sonu yabancı kuralından dem vurmuştur yine kesin.

Şu takımı duman etmeliydik ve hazırlık maçı bitmiş gibi soyunma odasına gitmeliydik ama sen Emre Mor, Adem gibi topçular yerine köşedeki dönerci gibi fiziğe sahip Ozan'ı alırsan, temposu yetersiz ve güçsüz olan Andorra karşısında Emre'yi iyi oynadığını düşünürsen vah halimize... Ben teknik direktör değilim ama şu Andorra'nın da fakiri bir takım olduğunu görebiliyorum tv karşısında. İyi çok güzel kazandık ama azcık temposu güçlü bir takım gelince karşımıza mesela İzlanda, bu adamlar daha çok göze batıyor. Bakmayın Fransa'yı yendiğimize, adamlar bildiğin "Son Dünya kupası şampiyonuyum yürüyerek bu maçı kazanırım" havası ile oynadı. Umarım yanlış düşünüyorumdur.

Bu arada gözlerimin bozuk olmadığına eminim, TRT'nin yayını mı kötüydü yoksa stadyumun zemini cidden patates tarlası mıydı?..... Yabancı sınırı, o, şu , bu diye bakınacaklarına Türkiyenin 3 büyüğünden biri olduğunu söyledikleri takımın sahasının zeminini bir denetlesinler.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt