Şenol, hakan calhanoglu öpsün seni.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hernandez tıpkı Belhanda gibi şut çekti

sent via GSC

Dayanip dayanip bi gol yeriz

———-
Golcao!!

Yusuf yazıcı nasıl bu kazların arasında yer bulamaz inanılmaz.

Ben teknik direktörleri anlamıyorum. Ozan’ın defansı, ofansi, top tekniği, hızı, kilosu... hepsi averaj altı. Neyini beğeniyorlar bu adamın. Bir teknik direktörün ciddi olarak oturup anlatmasını isterdim. Belki göremediğim bir şey vardır.

berabere biterse Fransadan 2 maçta 4 puan almış olacaz, hala itin götüne sokuluyor takım

FRANSA diyorum bak

İki iyi stoperin bir takıma nasıl seviye atlatacağını Türk Milli takımı ile izliyoruz.

Burak gelmiş geçmiş en kötü tekniğe sahip izlediğim forvetlerden f/p olarak. Odunla dövmek lazım odunu

ozan denen adam top arkadaşındayken nereye yaklaşacağını bilmiyor

umuta yanaşmadı

Ben teknik direktörleri anlamıyorum. Ozan’ın defansı, ofansi, top tekniği, hızı, kilosu... hepsi averaj altı. Neyini beğeniyorlar bu adamın. Bir teknik direktörün ciddi olarak oturup anlatmasını isterdim. Belki göremediğim bir şey vardır.
Belki beyinsiz arıyorlar

Terim de Milli Takım döneminde hep oynatıyordu. O gün de bugün de anlamıyorum.

sent via GSC

Çıkmaya çalışırsın tabi ne pas yapabiliyorsun ne de hızlı oyuncuların. Çocuk oyuncağı böyle takımları savunmak

Geri
Üst Alt