- 26 Kasım 2012
- 185.572
- 258.165
- 5.998
Alaba ne ayak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Senol mahvetti o ayri mesele de kadroyu cok abartmisiz. Avusturyanina kadrosu bizden 1 2 gomlek ustun en azülkenin çok büyük ümitli olduğu takım şaka gibi turnuva sonuncusu oldu![]()
![]()
![]()
hiçbir maçta varlık gösteremedi takım kadro biraz tecrübesizdi tamam ama yüzde 99 şenola bağlıyorum durumuSenol mahvetti o ayri mesele de kadroyu cok abartmisiz. Avusturyanina kadrosu bizden 1 2 gomlek ustun en az
Ya sicti diyorum zaten ama şu heriflerdeki oslarin yanina yaklasabilecek bi hakan c var bizde o da supheli yani.hiçbir maçta varlık gösteremedi takım kadro biraz tecrübesizdi tamam ama yüzde 99 şenola bağlıyorum durumu

Aynı takımın "Avrupa Şampiyonası gruplarında sonuncu olarak gruptan çıkamayan Macaristan,Rusya ve Avrupa Şampiyonası'na katılamayan Sırbistan'in yer aldığı Avrupa Ligi B gruplarından C ligine düştüğü"nü de unutmamak gerekir.O yüzden balon bir takımdik, şaşırmamak gerekir.ülkenin çok büyük ümitli olduğu takım şaka gibi turnuva sonuncusu oldu![]()
![]()
![]()
Bana laf atiyorsan fena bos yapiyorsun suan. 2.mactan itibaren en cok sallayanlardan biriyimşenorun terim'in eleştirildiğinin 10 da 1 i kadar eleştirilmemesi fena zoruma gidiyor