Euro 2020 Son 16 | İtalya 2-1 Avusturya | MS | TRT 1

Ciddi miydin bunu yazarken
Ona göre cevap vericem.

Ben kadro bok o yuzden çıkamadık demiyorum. Kadroyu abartmışız herifteki topculara bak diyorum. Hatercilik oynuyorsaniz yine kg size eglenin umrumda degil

Yusuf hakli bu konuda. Kadromuz bizim önceki kadrolarina nazaran iyi, ama kimse turnavadaki diger takimlarin oyunculari ile kiyaslamiyor.

Delaneyi höyberki gectim jensen kadar bile topcu yok bizim osda ciddiyim.

Senor gitsin Ft gelsin gruptan cikariz ama sonrasi supheli. Eldeki malzemeyi asiri abartmisiz
Eldeki kadronun bok gibi oldugunu ve abartıldığını elendigimizden sonra terim başlığında emre bari beyefendi renkdasimiza ifade etmiştim. Futbolu 5 yil önce bırakan balein çeyreği kalitesinde ve ramsey seviyesinde bir adet os herifimiz var mi.

Hersey bir yana, Milli Takim hücum etmesede Italya karsisinda gole kadar net pozisyonda vermedi. Sonra birden hücum oynicaz diye büyük bir mental cöküslük basladi takimda, bu da tüm turnavaya kadar sürdü.
Senol´un kafasina vurulacak olay takimin harbiden hic hücum plani yada oyunu olmamasiydi. Resmen hücum edemiyor, etmeye calisinca da büyük bosluklar veriyorduk...

Yusuf hakli bu konuda. Kadromuz bizim önceki kadrolarina nazaran iyi, ama kimse turnavadaki diger takimlarin oyunculari ile kiyaslamiyor.
kısmen haklı ama katılmadığım durum turnuvada taktik olarak 0 olduğumuz için oyuncuların pasif gözükmesi durumu olabileceği sonuçta bu oyuncular lillede fransa şampiyonu oldu ama galler isviçreye karşı bile varlık gösteremedi biraz masum görüyorum oyuncuları

FT takımın başında olsaydı şu maçtan sonra bile saatlerce konuşulurdu.

ŞENOL'UN SIFATINA ÇAPILACAK BUNLAR

Geri
Üst Alt