Euro 2020 Son 16 | İtalya 2-1 Avusturya | MS | TRT 1

Ya sicti diyorum zaten ama şu heriflerdeki oslarin yanina yaklasabilecek bi hakan c var bizde o da supheli yani.
td değiştirsek bizim takımda oynar abi galler gruptan çıkacak takım mıydı danimarkanın orta saha oyuncuları çok mu kaliteli bu tür turnuvalar paso taktikle geçiliyor

td değiştirsek bizim takımda oynar abi galler gruptan çıkacak takım mıydı danimarkanın orta saha oyuncuları çok mu kaliteli bu tür turnuvalar paso taktikle geçiliyor
Ciddi miydin bunu yazarken
Ona göre cevap vericem.

Ben kadro bok o yuzden çıkamadık demiyorum. Kadroyu abartmışız herifteki topculara bak diyorum. Hatercilik oynuyorsaniz yine kg size eglenin umrumda degil

Ciddi miydin bunu yazarken
Ona göre cevap vericem.

Ben kadro bok o yuzden çıkamadık demiyorum. Kadroyu abartmışız herifteki topculara bak diyorum. Hatercilik oynuyorsaniz yine kg size eglenin umrumda degil
Seni sinirli gördüm kanka :asd: :asd: terim meselesinde ismin dahi geçmezken üstüne alındın eriksen olmadan da orta sahalarını zayıf görüyorum evet

Gsc'nin övdüğü, mutabık kaldığı herhangi bir futbolcu ya da takım iflah olmaz. üzgünüm italya...

Seni sinirli gördüm kanka :asd: :asd: terim meselesinde ismin dahi geçmezken üstüne alındın eriksen olmadan da orta sahalarını zayıf görüyorum evet
Delaneyi höyberki gectim jensen kadar bile topcu yok bizim osda ciddiyim.

Senor gitsin Ft gelsin gruptan cikariz ama sonrasi supheli. Eldeki malzemeyi asiri abartmisiz

Geri
Üst Alt