- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.633
Kaleci hatası var mıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahbap haklisin topculari asagiya ceken senolun sistemsizligi ama benim en cok zoruma giden 5mlik ulkeler kadar bile jenerasyon cikaramiyor olusumuz.kısmen haklı ama katılmadığım durum turnuvada taktik olarak 0 olduğumuz için oyuncuların pasif gözükmesi durumu olabileceği sonuçta bu oyuncular lillede fransa şampiyonu oldu ama galler isviçreye karşı bile varlık gösteremedi biraz masum görüyorum oyuncuları
atanın ve tutanın iyi olacakemre özcan son blog yazısında 3lü oynayanlara karşı 4lü oynandığında çok zorlandığını ve eşleşme sorunu yaşadığını anlatmıştı
Lukaku 2 tane sallar bir sonraki macİtalya gol yememe rekoru kırcak sanırım kupayı alırken.
Lukaku yarın eleniyor.Lukaku 2 tane sallar bir sonraki mac
emre ismine yakışır bir hareket olmuş tebriklerchiesayı çıkarıp berrardiyi almıştım @Emre Ersoy
portekize mi?Lukaku 2 tane sallar bir sonraki mac
kısmen haklı ama katılmadığım durum turnuvada taktik olarak 0 olduğumuz için oyuncuların pasif gözükmesi durumu olabileceği sonuçta bu oyuncular lillede fransa şampiyonu oldu ama galler isviçreye karşı bile varlık gösteremedi biraz masum görüyorum oyuncuları