Euro 2020 Son 16 | İtalya 2-1 Avusturya | MS | TRT 1

emre özcan son blog yazısında 3lü oynayanlara karşı 4lü oynandığında çok zorlandığını ve eşleşme sorunu yaşadığını anlatmıştı

kısmen haklı ama katılmadığım durum turnuvada taktik olarak 0 olduğumuz için oyuncuların pasif gözükmesi durumu olabileceği sonuçta bu oyuncular lillede fransa şampiyonu oldu ama galler isviçreye karşı bile varlık gösteremedi biraz masum görüyorum oyuncuları
Ahbap haklisin topculari asagiya ceken senolun sistemsizligi ama benim en cok zoruma giden 5mlik ulkeler kadar bile jenerasyon cikaramiyor olusumuz.

Avusturya geberik iyice. Oyuncu degistirmedi hic. Kosacak halleri yok

İtalya gol yememe rekoru kırcak sanırım kupayı alırken.

Şu golü ligde biz atsak Vardan el var diye iptal edilirdi.

kısmen haklı ama katılmadığım durum turnuvada taktik olarak 0 olduğumuz için oyuncuların pasif gözükmesi durumu olabileceği sonuçta bu oyuncular lillede fransa şampiyonu oldu ama galler isviçreye karşı bile varlık gösteremedi biraz masum görüyorum oyuncuları

Hocanin verdigi taktikten bagimsiz cok kötü oynadi bazi oyuncular, bunlarin basinda Zeki Celik geliyor. Mert Müldür´e hoca ayri taktik mi verdi ki, firtina gibi oynadi cocuk. Zaten takimda genel bir düsüs vardi eleme sonrasinda, nationsleague de de ortaya cikti. Sanki oyuncular bir bok oynamadan, Hollanda Norvec maclarinda gibi ilerde bulustugumuz her topu gole cevirebilecegimizin rahatligi ile girdi maca.

Turnavayi bukadar kötü bitirmemiz rezillik oldu, ama oyuncularimiz abartildigi kadar iyi degildi. Turnavada ise ekstra kötü performans geldi, hocasindan tut, cogu oyuncusuna kadar.

Senol´un rezilligi ise zaten bu olaylardan daha bagimsiz.

Bunun babası da 30 metre sürüp kalecinin üstünden tavana asardı. Ne çok istemiştim bize gelmesini pehh. Belki oğluna kısmettir haha

Geri
Üst Alt