- 5 Eylül 2014
- 84.354
- 70.110
- 4.393
Bende gitmek istedi 1 yıl boyunca sözleşme uzatmadı sonra 4 yıl anlaştıAmacım tuzlaya getirmek ama daha yolumuz var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende gitmek istedi 1 yıl boyunca sözleşme uzatmadı sonra 4 yıl anlaştıAmacım tuzlaya getirmek ama daha yolumuz var
İsmail sorumluluk almıyor, geriden oyun kurma ve pas konusunda yetersiz, pozisyon almada da sıkıntılı o yüzden Kaan girerse daha iyi olacağımızı düşünüyorum.İsmail neden çıkıyor anlamadım. Kötü bir devre oynamıyor. Sorunumuz ön alan presinin işlememesi. Kerem Y.Sarı ve Ömür hiç senkron olamadı. Ömür çıkınca toparladı takım biraz daha.
Turnuvada oynar benceO da adam gibi oynasin
Nasil daha iyi olacak yav
Benim kariyerde 24 m euroya avrupaya yolladılar. 3 sene falan takılsın orada ben de anca paralanırım zatenBende gitmek istedi 1 yıl boyunca sözleşme uzatmadı sonra 4 yıl anlaştı
2. torbada yenemeyeceğimiz takım yok. 3 daha tehlikeli. Neden 3. Torbada olmak istemeyelim ki?Nasil daha iyi olacak yav
Bertuğ, Enis, Brüksel lanahanası Erencan, İyisiyle kötüsüyle ortalama bir sezon geçirmiş Umut Nayır.kim var
Bak ona bende takıldım. Söyle arkasında adam olmayıp ezbere geri oynayanlara kil oluyorum. Bunu bizde olivierada yapiyorismail denilen eleman her topu geriye oynadı arkasında bastıran yok geriye oynuyor
evet varmış bayaBertuğ, Enis, Brüksel lanahanası Erencan, İyisiyle kötüsüyle ortalama bir sezon geçirmiş Umut Nayır.
Gereksiz yere itin bir tarafına sokulan Serdar Dursun.
Şu takıma bakınca sol bekte cenk denen 5x10 kalas oynayabiliyorsa bu herifler de iyi kötü performans verebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 226234
3. torbaya düsersek cok daha avantajli
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence torbaların numaralarını şaşırmışlar... Hollanda Hırvatistan İtalya nın nasıl önünde oluyoruz gruplarda?Ekli dosyayı görüntüle 226234
İsmail önde oynuyor bizdeki Torreira gibi. O işi Salih yapacak. Kaan-Salih değişebilir.İsmail sorumluluk almıyor, geriden oyun kurma ve pas konusunda yetersiz, pozisyon almada da sıkıntılı o yüzden Kaan girerse daha iyi olacağımızı düşünüyorum.
3. torbaya bak düşman götüneEkli dosyayı görüntüle 226234