Euro 2024 Elemeleri D Grubu H:10 | Galler 1-1 Türkiye | MS | 21 Kasım | TRT 1

İsmail neden çıkıyor anlamadım. Kötü bir devre oynamıyor. Sorunumuz ön alan presinin işlememesi. Kerem Y.Sarı ve Ömür hiç senkron olamadı. Ömür çıkınca toparladı takım biraz daha.
İsmail sorumluluk almıyor, geriden oyun kurma ve pas konusunda yetersiz, pozisyon almada da sıkıntılı o yüzden Kaan girerse daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

ismail denilen eleman her topu geriye oynadı arkasında bastıran yok geriye oynuyor

ismail hiç yoktan arada top çalıyor. bu salih özcan hollanda'dan gelen miçö gibi. ne yapıyor anlamıyorum sahada

Bu maç da montella için hazırlık maçı bence... Kimin sahada ne yapacağını görmek için bu kadro ile çıkmış olmalı. Umarım cenk den sol bek olmayacağını. Samet in saatli bir bomba olduğunu. Kaan ın sadece 6 numara değil ayrıca oyunun temposunu nasıl belirlediğini. Ferdi nin solda daha etkili oynadığını... Yusuf un bir halta yaramadığını... Takıma bir forvet bulması gerektiğini görmüştür...

Bertuğ, Enis, Brüksel lanahanası Erencan, İyisiyle kötüsüyle ortalama bir sezon geçirmiş Umut Nayır.
Gereksiz yere itin bir tarafına sokulan Serdar Dursun.

Şu takıma bakınca sol bekte cenk denen 5x10 kalas oynayabiliyorsa bu herifler de iyi kötü performans verebilir.

Bertuğ, Enis, Brüksel lanahanası Erencan, İyisiyle kötüsüyle ortalama bir sezon geçirmiş Umut Nayır.
Gereksiz yere itin bir tarafına sokulan Serdar Dursun.

Şu takıma bakınca sol bekte cenk denen 5x10 kalas oynayabiliyorsa bu herifler de iyi kötü performans verebilir.
evet varmış baya

montella istifa

Spiker bile agzindan kacirdi torba hesaplari yapiliyor diye sonda

madem 3. torba için oynuyoz apo çıksın kabak girsin o zaman. samet'le tandemi bize mağlubiyeti tescillendirir.

İsmail sorumluluk almıyor, geriden oyun kurma ve pas konusunda yetersiz, pozisyon almada da sıkıntılı o yüzden Kaan girerse daha iyi olacağımızı düşünüyorum.
İsmail önde oynuyor bizdeki Torreira gibi. O işi Salih yapacak. Kaan-Salih değişebilir.

Geri
Üst Alt