Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emre ZeytinliKatılmayı nasıl garantiledik ben anlamadım la.1 maç fazlamız var Galler deplasmanında 3-0 yenilsek+ diğer maçlarını kazansalar ikili averajla bizim önümüze geçiyolar.Hırvatistan da 2 maçını kazansa gene bizim önümüzdeler yanlış hesap mı yapıyorum?
Galler ve hirvatistan kalan maclarini kazanirsa üc takim da 16 puanda oluyor. O halde üclü averaja bakiliyor.Katılmayı nasıl garantiledik ben anlamadım la.1 maç fazlamız var Galler deplasmanında 3-0 yenilsek+ diğer maçlarını kazansalar ikili averajla bizim önümüze geçiyolar.Hırvatistan da 2 maçını kazansa gene bizim önümüzdeler yanlış hesap mı yapıyorum?
3’lü averaj üstadKatılmayı nasıl garantiledik ben anlamadım la.1 maç fazlamız var Galler deplasmanında 3-0 yenilsek+ diğer maçlarını kazansalar ikili averajla bizim önümüze geçiyolar.Hırvatistan da 2 maçını kazansa gene bizim önümüzdeler yanlış hesap mı yapıyorum?
Çalhanoğlu tebrik etsin onu.Hamitide tebrik etmek lazim
YokMontella hocamın karizması karşısında eridin mi hea? @Onur Bakır
Bence hak ediyorsa olsun. Ama geçmişine bakıp performansa bakılmazsa sonuç her zaman hüsran olur futbolda.Merih caglar falan olmaz umarim almanyada
Olmaması lazım diye tahmin ediyorum Torba ülke sıralamasına göre yapılıyor herhalde1. ya da 2. olmanın bi farkı var mı