- 17 Eylül 2018
- 20.615
- 23.508
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka usta?Arda balon değil.
gürcistan nasıl takım acaba
kvara dışında tehlikeli oyuncuları var mı
bu arada aktürkoğlu vs kvara kapışması güzel olur
kım hollanda mı?Bizim taraftarlar yine rakibin milli marsini isliklar mi? Utancimdan yerin dibine giriyorum.
kım hollanda mı?
Tam tersi isliklanmasi lazım, medeniyet göstergesidirBizim taraftarlar yine rakibin milli marsini isliklar mi? Utancimdan yerin dibine giriyorum.
Mal Almancılardan her şey beklenir.Bizim taraftarlar yine rakibin milli marsini isliklar mi? Utancimdan yerin dibine giriyorum.
Turnuvaya kalırken ikisi de kilit işler yaptı, haketmediler diyemeyiz hele de 1 yıldır ortada olmayan merih, çağlar, irfan gibilerin olduğu yerde.Montella da evlatci çıktı normal şartlarda Yunus ve Samet milli takıma alınacak adamlar değiller
Bilemedim hocam ya , Rize de ki eleman bile daha iyi geliyor bana Sametten.Turnuvaya kalırken ikisi de kilit işler yaptı, haketmediler diyemeyiz hele de 1 yıldır ortada olmayan merih, çağlar, irfan gibilerin olduğu yerde.
Hele Samet’i hiç beğenmem ama millet balayı yapıcam diye MTden kaçarken adam gelmiş kadroda çalışıyor.
Serdar geldiğinde kadro tamdı zaten, biri sakatlıktan çıksa girebiliyordu benim bildiğim.abi bu serdar saatçi işi nedir yau? neden çağırıldı, neden gitti bilen yok.
bardakçı'dan başka düzgün stoperimiz kalmadı.
resmen en alternatifli bölgemiz, en sıkıntılı bölgeye dönüştü.
Samet topçu degilki yoldan almışlar bunuBilemedim hocam ya , Rize de ki eleman bile daha iyi geliyor bana Sametten.
Samet’in MTdeki rolüyle senin forumdaki rolünü benzer düşünebilirsin.Samet topçu degilki yoldan almışlar bunu