EURO 2024 F Grubu M:2 | Türkiye 0-3 Portekiz | MS | 22 Haziran | TRT 1

Bizimkileri boklayıp kendi oyuncularını övüyolar

Lan ligde 2 senedir sadece 1 derbi kaybettik,bizim yerliler sizin tüm yerlileri domalttı,adam barışı boklayıp semih daha iyi o oynasın diyo,bjk gs maçında bu ikilinin vssi sonucunda semih sahada gözükmezken barış tek başına inönüde sizi tokatlıyodu

Derbilerde en çok yerli kullanan takım biziz değil sizin yerliler yabancılarınızın bile gücü yetmedi bizim yerlilere

Bizimkileri boklayıp kendi oyuncularını övüyolar

Lan ligde 2 senedir sadece 1 derbi kaybettik,bizim yerliler sizin tüm yerlileri domalttı,adam barışı boklayıp semih daha iyi o oynasın diyo,bjk gs maçında bu ikilinin vssi sonucunda semih sahada gözükmezken barış tek başına inönüde sizi tokatlıyodu

Derbilerde en çok yerli kullanan takım biziz değil sizin yerliler yabancılarınızın bile gücü yetmedi bizim yerlilere
mert müldür niye yokmuş diye ağlıyolar. açıklandı zaten ağrısı var diye

hadi ağrısı yok diyelim kendi takımınızda oynatmadığınız merti ne diye 11e yazıyorlar anlamıyorum bunu taraftarları değil yorumcular da diyor

mert müldür niye yokmuş diye ağlıyolar. açıklandı zaten ağrısı var diye

hadi ağrısı yok diyelim kendi takımınızda oynatmadığınız merti ne diye 11e yazıyorlar anlamıyorum bunu taraftarları değil yorumcular da diyor
Montella salağının yüzünden

Arda belli ki ben yorgunum demiş,basın toplantısında arda yorgun olduğunu söyledi ,mert de sakat diyip doğruyu söyleyip geçecekti

Golü altayla samet yediriyo yunus boklanıyo inanılır gibi değil ,bunlar gsli olsa yunus fbli olsa tam tersini söyleyeceklerdi

Geri
Üst Alt