EURO 2024 F Grubu M:3 | Çekya 1-2 Türkiye | MS | 26 Haziran | TRT 1

O yüzden diyorum aslında doğruysa diye. Çünkü emin olunabilecek bir durum yok ama çocuğu eziyorlarsa, bu iş çok mide bulandırır.
Aslına bakarsan üstad geçen gün arda güler hocasını instagram hikayesine atmıştı sanıyorum. Bugün veya dün de hakan çalhanoğlu açıklama yaptı, hocayı rahat bırakın diye.

Peşin hüküm vermemekte fayda var ancak görüntünün aslı nedir bilemiyorum

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkesin bu kadar futboldan anladığı(!) bir ortamda Montella gibi net adamlara yazık olur, başka da bir şey olmaz. Milli takımda bu kadar kulüp takımı üzerinden algı ortamı yaratılan bir kamuoyu ortamı görmemiştim. Tabii bu ortamın da ateşleyicisi Ali Koç. O kadar büyük ayrıştırma yaptı gibi, herkesi düşman etti. Rekabet üstünden vardı ama bu kadar da katı değildi. Şimdi herkes herkese her şeyi söylüyor rahatça ülkede.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Atakan Karazor, Eren Dinkci cok görmek isterdim, adamlar cok iyi sezon gecirdi. Su Yusuf denen gevsegin yerine Can Uzun olmaliydi, üzücü durum.

Elenmek sanırım birçok insanı üzmeyecek gerçekten saçma sapan bir boyuta ulaştı olaylar bizim bu kafa yapısı ile yerimiz yok oralarda... Dönüp gelelim ligimize yeni sezon başlayacak Ali Koç sabah akşam saldırır herkese nasıl olsa çağırıp hesap soran yok ithamda bulunduğu kişi yada camialardan cevap yok ( Buna biz de dahiliz) sonra tıngır mıngır lig başlar hakemdi, başkanlardı, federasyon derken kaptırır gideriz ...

abi delirdiniz mi ?

fener bjkli tivitterdaki beyinsizler beter olsun diye milli takım elensinde görsünler gününü diye düşünenler var yav.

adamların yaptığının tersi oda .

düşürmeyin seviyenizi bu kadar.

esas elenirsek herfileri ekmeğine yağ sürülcek.

nah buluruz milli takıma adam yakında

Geri
Üst Alt