- 18 Mayıs 2011
- 22.474
- 12.182
- 1.873
Sonraki maç İspanya İtalya. Türkiye zorlu maça çıkıyor. Çok adam değiştirmek lazım çokNe agliyon rengo kadron bayaga guzel xdd 3 siradamisin zaten saka foden illahi ki biri show yapar bugun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonraki maç İspanya İtalya. Türkiye zorlu maça çıkıyor. Çok adam değiştirmek lazım çokNe agliyon rengo kadron bayaga guzel xdd 3 siradamisin zaten saka foden illahi ki biri show yapar bugun
Turnuva öncesi full olarak benim kadddromla dalga geçen NaCl'ye karşı şu anda aldığım keyif temsili yav
Ingiltereden adamın bulunmakta mı?2. ve 3. olan kişiler daha çok yaklaşmaya başladıUlan Hollanda
![]()
Onda 1 hedefim yok orda fazla 1 Fark var ben tüm ağırlığımı Maç Tahminler'ine verdimIngiltereden adamın bulunmakta mı?
3-1 dedik ingiltereye predictionda da harry nin ilk golu ileOnda 1 hedefim yok orda fazla 1 Fark var ben tüm ağırlığımı Maç Tahminler'ine verdim![]()
Buraya yazınca gelmiyo Skor onu Fark ettim3-1 dedik ingiltereye predictionda da harry nin ilk golu ile![]()
Yanlış taraftasın o yüzdenAldigim adamlarin yarisi 11e alinmadi allah belasini versin bu hocalarin
Benimde yani kötü adamları da almadım bu arada hep formda olan oynamasını bekledigim isimlerdi herifler grimaldo , frimpong gibi sezonun en flaş iki bekini oynatmadı yav maatsen yine formda şl finalisti herif.Aldigim adamlarin yarisi 11e alinmadi allah belasini versin bu hocalarin
Frimpong için öngörmüştüm oynatmayacagini da grimaldo benide yaktı. Cucurella için oynatmıyor yılın en formda bekini.Benimde yani kötü adamları da almadım bu arada hep formda olan oynamasını bekledigim isimlerdi herifler grimaldo , frimpong gibi sezonun en flaş iki bekini oynatmadı yav maatsen yine formda şl finalisti herif.
Hocam bırak bu işleriFrimpong için öngörmüştüm oynatmayacagini da grimaldo benide yaktı. Cucurella için oynatmıyor yılın en formda bekini.