Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.952
- 59.513
- 3.423
Puma forma yine leş gibi terli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maatsen zaten biri sakatlandigi icin cagrildi yoksa zaten kadroda yoktu, haberleri takip edelim Libos beyDefansta büyük battık ya kimi koysak oynatmiyorlar lan frimpong ve maatsen nasıl oynamaz hadi dumfries tercih solbek maatsen varken ake ne alaka lan
Zaten onu grimaldonun yedegi için son parayla almıştım orada grimaldo yaktı beni alper admirim bu konuda eksik kalmısiz bu arada bu info bende yoktu.Maatsen zaten biri sakatlandigi icin cagrildi yoksa zaten kadroda yoktu, haberleri takip edelim Libos bey
Oynamayacagi dunden belli.
Uzaktan atsın birde ekstra puanlı.Haydi adamım bir golde sen at yav
Ekli dosyayı görüntüle 248278
Kadroyu yaparken ilk aldıgım 2 adam şu sekil aldım ikisini
Trent rahat dursa frikikten yazabilirdi.Uzaktan atsın birde ekstra puanlı.
bence o sut değildi ya içeri çevirdide -- Haaland kaleye giriodu genelde - alışmış o işe.Walker denen hıyar içeri çevirse fodden a gol olacaktı ama hırbo puan almamamız için elinden geleni yaptı...
Hollanda'dan oyuncu alacaksan bana sor istersen ben mac gunu bakiyorum haberlere, kim oynar oynamaz diye.Zaten onu grimaldonun yedegi için son parayla almıştım orada grimaldo yaktı beni alper admirim bu konuda eksik kalmısiz bu arada bu info bende yoktu.
Oynamadıgını biliyoruz muz şovu bırakalımPuan alamadım allah kahretsin