- 16 Haziran 2010
- 204.020
- 156.082
- 6.838
Soyle yapalim
1. 1000 like + ozel bir tag hediye
2. 500 like
3. 250 like
4. 150 like
5. 100 like
Sonuncu bitirene de Keramettin'in sectigi ozel isim degisikligi olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soyle yapalim
Yok be o işin mizahı. İstesem 50 bin eklerim bizim elimizde. Forum içi ödül ne vereceğiz ki başka.Sende bu kadar like düşkünlüğü olduğunu bilmiyordum ahbap dünde bir like çakallığı girişimi vardı![]()
üf mithiş fikir.Sonuncu bitirene de Keramettin'in sectigi ozel isim degisikligi olabilir.
Ödüllerden çok alper adminin ceza daha ilgi çekici ve ürkütücü geldiYok be o işin mizahı. İstesem 50 bin eklerim bizim elimizde. Forum içi ödül ne vereceğiz ki başka.

Taktik değiştiremedim. 4-4-2 kaldı
Gerekli değişikliğe gittim bu şekil daha iyi.transfer kuralını okuyunca ona uygun bir şeyler yapmak istedim, elim de rahatlasın hem. son 16ya geçince zaten sınırsız transfer gelecek orada büyük bi revize daha yaparım
savunma ve kaleyi revize ettim, forvetlere el attım, yeni osler ekledim şimdi daha bi içime sindiGerekli değişikliğe gittim bu şekil daha iyi.
at bakalım son kadroyusavunma ve kaleyi revize ettim, forvetlere el attım, yeni osler ekledim şimdi daha bi içime sindi
akşam 22:01de kadro onlineat bakalım son kadroyu
Bende Forvetlerde bir değişikliğe gittim daha iyi oynayacağını düşündüğüm pahalı biri için iyi olabilecek bir yiğit kendini feda etti.savunma ve kaleyi revize ettim, forvetlere el attım, yeni osler ekledim şimdi daha bi içime sindi
akşam 22:01de kadro online![]()
Kadronun son hali bu mu ahbertSOKAN BURUKİS FC ile rakiplerimi tarumar edeceğim, tanrı onları korusun.
Ekli dosyayı görüntüle 247928
evt ahberdKadronun son hali bu mu ahbert
Prediction için katıldıktan sonra prediction sekmesinden mi yapıyoruz tahminleri ayrı bir yer varmı @Enis Savar

Kadronu tüm şeffaflığıyla paylaşmanı