EURO 2024 Fantasy Football

Ben kaptanı değiştirdim bakalım. Eğer memnun kalmazsam değiştirebilecek miyim deneyeceğim 2 gün sonra.

Beyler şimdi Alman oyuncuları çıkarıp yarın oynayan oyuncuları mi koyuyoruz ? Misal Kroos'u dışarıya aldimda aldığı puanlar iptal oluyor gibi gözüküyor.

Anladım kadarıyla misal 4p yapmış oyuncu'yu Matchday içinde çıkarıp başka birisini koydum vakit, o 4Plı oyuncu nin puanları yok oluyor ve yeni oyuncunun aldığı puanlar sayılıyor - doğru mu?
Matchday 1 bitince, bütün puanlar tabelaya yansıyor?

Lan match predictor'dan da puanları alınıyor muş - bilmiyordum.

Halen kalan Matchdaylar için prediction yapabiliyor muyuz, yoksa geç mi kaldik?

Bir de: her prediction'de niye 2x Booster yapmayalım? Ne dezavantajı var?

Son düzenleme:
Edit: tamam boosteri Max 2 kere kullanma hakki varmış grupta ve son 16'de. Yani Grup maçları bitene kadar Max. 2 kullanma hakkı var - doğru anlasdiysam.

Lan match predictor'dan da puanları alınıyor muş - bilmiyordum.

Halen kalan Matchdaylar için prediction yapabiliyor muyuz, yoksa geç mi kaldik?

Bir de: her prediction'de niye 2x Booster yapmayalım? Ne dezavantajı var?
Kalan maclar icin tahmin yapilir reis

1 boost hakkin var sadece 1. Maclar icin

Bu Fantasy nin fantazik geçerliliği yok.
Ne puan hesaplanmış ne sıralama.

Şike olabilir.

Beyler şimdi Alman oyuncuları çıkarıp yarın oynayan oyuncuları mi koyuyoruz ? Misal Kroos'u dışarıya aldimda aldığı puanlar iptal oluyor gibi gözüküyor.
Eger yedekteki oyuncunun sahada oynayandan daha fazla getirecegini dusunuyorsan degistirebilirsin. Her mac haftasi puanlar sifirlaniyor. Yani 1. Grup maclari bittiginde kadrodan 2 kisi gonderip 2 yeni kisi alabiliyoruz.

Yedeklerde daha sonra oynayacak oyuncuyu tutun ki daha once oynayan az puan alirsa degistirebilin

14te kapanır 24te yeterki biz puan alalım

musiala baya points getirmiş kadrosunda olanlara

bugün alper altun'un puan günü ispanya üzerinden.

Geri
Üst Alt