Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi tahminmis agabey
Kalan maclar icin tahmin yapilir reisLan match predictor'dan da puanları alınıyor muş - bilmiyordum.
Halen kalan Matchdaylar için prediction yapabiliyor muyuz, yoksa geç mi kaldik?
Bir de: her prediction'de niye 2x Booster yapmayalım? Ne dezavantajı var?
Benmişim o reis hem Wirtz hem ilk Gol Almanya Skor da 3-1 demiştim X2 de vardı Puan olarakBiri 30 puan almis predictorda almanya macindan yuh be kardesim
Eger yedekteki oyuncunun sahada oynayandan daha fazla getirecegini dusunuyorsan degistirebilirsin. Her mac haftasi puanlar sifirlaniyor. Yani 1. Grup maclari bittiginde kadrodan 2 kisi gonderip 2 yeni kisi alabiliyoruz.Beyler şimdi Alman oyuncuları çıkarıp yarın oynayan oyuncuları mi koyuyoruz ? Misal Kroos'u dışarıya aldimda aldığı puanlar iptal oluyor gibi gözüküyor.
29. siradayimİlk gün sıralaması belli olmuş.
Bir tek getirdi zaten Wirtzi alıp yedeğe koymusummusiala baya points getirmiş kadrosunda olanlara
senden ilk 11 komple alman doldurmani beklerdim Ali KemsBir tek getirdi zaten Wirtzi alıp yedeğe koymusum
yedekleri maçı en son olanlardan seçmekte faide var, kadroda sıçan olursa hiç değilse yedekteki adamdan points gelme ihtimali artar.Bir tek getirdi zaten Wirtzi alıp yedeğe koymusum