- 26 Ocak 2021
- 41.308
- 40.551
- 3.078
Grup maclarından sonra elemelerin basında yine sınırsız olması lazim zaten transferin.Mantıklı olan grup maçlarından sonra kullanmak ya da kadro durumuna göre çeyrek/yarı final gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Grup maclarından sonra elemelerin basında yine sınırsız olması lazim zaten transferin.Mantıklı olan grup maçlarından sonra kullanmak ya da kadro durumuna göre çeyrek/yarı final gibi.
Levent Kerem
4 pointsi feda ettik 2 oyuncu değiştim yedeklerden.
ilk 11 açıklanınca feda etDi markoyu feda etsem mi acaba shaw maca cikar mi acaba
ilk 11 açıklanınca feda et
sakaya ver şov geliyorhojlund saka ve bellingham arasından kaptan seçemiyorum
sakaya ver şov geliyor
cesaretliler 1 kez korkaklar her gün ölür ver kaptanlığı sakacımasırplar sert yoksa ben de saka diye düşünüyorum da
ilk 11 açıklanınca feda et
Grup maclarından sonra elemelerin basında yine sınırsız olması lazim zaten transferin.
almanyadan dolayı ilk maça kafam gitti doğru öyleymişSubs hakki kapanmiyo mu 2 saate dostum
grimaldoyu boşa aldık allahın bunağı yaktı biziGrilmaldoyu çikarttık yerine maatseni aldık hollandalı oynar umarım oda formda bir herifti gidip saçma sapan cucurella gibi bir şey gelmez inşallah basımıza
Dün maçı izlerken şöyle sinirlendirdi bunakgrimaldoyu boşa aldık allahın bunağı yaktı bizi
cesaretliler 1 kez korkaklar her gün ölür ver kaptanlığı sakacıma