Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem gol yedi hem sarı kart gördü.Nasil oluyorda bu Donnaruma sadece 3 puan aliyor? Herif Italya'yi tek basina ayakta tuttu.
Her 3 kurtarışa 1 puan veriyor kurtarışlarda ve hem gol yedi clean sheet yok -4 ordan -1 sarı kartNasil oluyorda bu Donnaruma sadece 3 puan aliyor? Herif Italya'yi tek basina ayakta tuttu.
evet gecerli3. hafta için kullansak o haftanın maçları bitene kadar geçerli mi limitless kadrosu
Hollanda fransa maçı uçurmuş takımını.lider dönüyoruz
bugını çözmüş oyunun. gol atıcak os ve ya fw bulmak yerine gol yemeyecek takımın defanslarını topluyo 5 defans + kaleci iyi puan getiriyoHollanda fransa maçı uçurmuş takımını.
Kimi değiştirecekseniz yerine başka pozisyon oyuncusu ile değiştirin diziliş otomatik değişiyor.Fantasy gurmeleri, bu diziliş nasıl değişiyor ya?
Boşuna fm uzmanı değil.bugını çözmüş oyunun. gol atıcak os ve ya fw bulmak yerine gol yemeyecek takımın defanslarını topluyo 5 defans + kaleci iyi puan getiriyo
geçmişte popülerdi ntvspor sporx falan sürekli fantezi futbol kurardıtahmin oyunu fantasyden daha keyifli yok mu bunun süper lig versiyonu oynayak
yok lan alıyoruz herif gol atamıyolar wirtz havertz yedeğe attım hepsini puan getirseler çıkarıp yerlerine stoper koymazdımbugını çözmüş oyunun. gol atıcak os ve ya fw bulmak yerine gol yemeyecek takımın defanslarını topluyo 5 defans + kaleci iyi puan getiriyo
Harbi ya, çok basitmiş sağol.Kimi değiştirecekseniz yerine başka pozisyon oyuncusu ile değiştirin diziliş otomatik değişiyor.

Ulan ben yedekten sokmayı bile bilmiyordum daha yeni öğrendimyok lan alıyoruz herif gol atamıyolar wirtz havertz yedeğe attım hepsini puan getirseler çıkarıp yerlerine stoper koymazdım
Ulan ben yedekten sokmayı bile bilmiyordum daha yeni öğrendim