EURO 2024 Fantasy Football

2 oyuncum kaldı ama şimdiden 81 puan yaptım, geçen hafta hiç giremediğim için 24 puanla kapamasam çok güzel olurdu be.Ispanyollardan filan 0 puan aldım hep

Gakpo Man of the Match oldu ama o puanlar eklenmedi?

Çeyrek finaller zor valla... Kim ne yapar hiç kestiremiyorum.

Son 16'da 69 puan alarak liderle aramızdaki puan farkını 87 ye düşürdük...
89 !

abi adamlar 3 man of the match çıkarıyor - geçen maç isviçre vargas mıydı neydi ondan 18 puan mı ne çıkarıyor...

mümkün değil yav adamlarla baş etmek :D kaptanları hep gol asistli çıkıyor - hissediyorlar resmen

55 te 33-38 arası git gel yapıp ligi tamamlayacağız heralde - takımlar azaldıkça iyi kötü oyuncular aynı olacak herkeste kadroda

89 !

abi adamlar 3 man of the match çıkarıyor - geçen maç isviçre vargas mıydı neydi ondan 18 puan mı ne çıkarıyor...

mümkün değil yav adamlarla baş etmek :D kaptanları hep gol asistli çıkıyor - hissediyorlar resmen

55 te 33-38 arası git gel yapıp ligi tamamlayacağız heralde - takımlar azaldıkça iyi kötü oyuncular aynı olacak herkeste kadroda

Beni 2. maçlar pek geriye attı ama evet rakiplerimiz güçlü, sezileri kuvvetli, 3 tane maçın adamı nedir yav ben 18 pts alınca göbek atıyorum.

Beni 2. maçlar pek geriye attı ama evet rakiplerimiz güçlü, sezileri kuvvetli, 3 tane maçın adamı nedir yav ben 18 pts alınca göbek atıyorum.
al benden de o kadar - diyorum oh fark kapanır mı biraz - bkıyorum adam 10 12 20 almış benim 18 kaptığım yerde o maçtan :D (son hafta değil - bir önceki maçlarda)

Geri
Üst Alt