EuroBasket 2009 Çeyrek Final | Türkiye 74-76 Yunanistan | CANINIZ SAĞOLSUN!

Cevap: EuroBasket 2009 Çeyrek Final | Türkiye 74-76 Yunanistan | CANINIZ SAĞOLSUN!

Rakip ribaund üstünlüğü kurduğunda Tanjeviç oynaması gereken bütün uzunları oyuna soktu, her türlü varyasyonları denedi daha ne yapsın kendi mi toplasın ribaundları. Yunanistan'ın zenci pivotunun adını unuttum şimdi sinirden bu adam ters geliyor bize. 2006 Dünya Basketbol Şampiyonasını hatırlayın orada da bize ters geldi hatta yarı finalde ABD maçında koskoca dream teami yıktı. Aslında süper bir basketbolcu değil ama ters guard bu adam bize. Hakem olmadık bir 4 saniye çıkarıp sonradan üçlük yiyorsak ben hakeme suç bulurum. Bu turnuvanın bir numaralı adamı Tanjeviç'tir asla eleştirmem.

Cevap: EuroBasket 2009 Çeyrek Final | Türkiye 74-76 Yunanistan | CANINIZ SAĞOLSUN!

Arkadaşım bana mı öğretiyorsun?

Ben soruyu başkasına sormuştum ama sanada cevap vereyim.

Son dünya şampiyonu kim? İspanya

Kim ayakta tutuyo ispanyayı GASOL vs. diğer nba yıldızları.

Son olimpiyat şampiyonu ABD

Hepsi nba allstar oyuncuları.

Bu sene avrupa şampiyonu olacak takım FRANSA

Kimler var fransada kim iteliyor takımı parker,diaw vs...

Almanyayı en iyi zamanında iteleyen kimdi

Nowitzki

Bu örnekler gittikçe artar ama senin dediğin şov kısmı nbade daha ön planda ama istedindğinde nasıl savunma yapılması gerektiğini avruaya öğretecek çok iyi takımlar,oyuncular ve hocalar var.

Bak SPURS- DETROİT-Lakers özelikle ilk 2 si savunmalarıyla şampiyon yüzüklerini taktılar.

Memo ve hido(her ne kadar ikisini beğenmesemde)nba gidene kadar doğru düzgün top oynuyamıyorlardı orda edindikleri tecrübelerle all star kapısını zorluyorlar her sene.

Bu takımda hido olmsaydı gruplardan bile çıkamazdı.
Bu sene Avrupa Şampiyonu olacak Fransa demişsin ama İspanya farka boğdu adamları dün :D

Hidayet kendisine verilen sorumluluğu kaldıramadı..Yapacak birşey yok ribaundlarda biraz daha etkili olsak bu maç rahat bizimdi..

Yenilgimizin tek nedeni Ribaund alamamızdır.

Bu sene Avrupa Şampiyonu olacak Fransa demişsin ama İspanya farka boğdu adamları dün :D

Elendilermi yani dün :(

Dün hiç bir basket maçını takip etmedim bugünde türkiye maçının son periyodu izledim.

Ama yinede aynı kapıya çıkıyo dediklerim:D:D

Yazık oldu fransa favorimdi ama ispanya yine yapmış yapacağını,turnuva takımı olduğunu birkez daha kanıtladı ispanya her zaman kötü başlayıp iyi bitiriyorlar.

Şu saatten sonra Yunan'ın rakibi benim takımımdır.

Arkadaşım bana mı öğretiyorsun?

Ben soruyu başkasına sormuştum ama sanada cevap vereyim.

Son dünya şampiyonu kim? İspanya

Kim ayakta tutuyo ispanyayı GASOL vs. diğer nba yıldızları.

Son olimpiyat şampiyonu ABD

Hepsi nba allstar oyuncuları.

Bu sene avrupa şampiyonu olacak takım FRANSA

Kimler var fransada kim iteliyor takımı parker,diaw vs...

Almanyayı en iyi zamanında iteleyen kimdi

Nowitzki

Bu örnekler gittikçe artar ama senin dediğin şov kısmı nbade daha ön planda ama istedindğinde nasıl savunma yapılması gerektiğini avruaya öğretecek çok iyi takımlar,oyuncular ve hocalar var.

Bak SPURS- DETROİT-Lakers özelikle ilk 2 si savunmalarıyla şampiyon yüzüklerini taktılar.

Memo ve hido(her ne kadar ikisini beğenmesemde)nba gidene kadar doğru düzgün top oynuyamıyorlardı orda edindikleri tecrübelerle all star kapısını zorluyorlar her sene.

Bu takımda hido olmsaydı gruplardan bile çıkamazdı.

Dostum ben aslında NBA oyuncularına karşı değilim.Sadece arkadaşın neden NBA'dan oyuncu istemediğini belirtmek istedim.Haddimi aştıysam özür dilerim.Ama arkadaşada bu maçta hak verebiliriz çünkü Hido takım oyununu çok bozdu.

Şu saatten sonra Yunan'ın rakibi benim takımımdır.
Ölümüne Gasol :D:D 2006 Dünya Şampiyonasının rövanşı olacak. İki takım yine karşılaşmıştı. İspanya'da Calderon yok bu yüzden organizasyon sıkıntıları var ama havaya girdiler. Yunanistan'ın ise Diamantidis başta olmak üzere eksikleri daha fazla. İspanya rahat alır maçı. Eğer biz çıksaydık İspanya karşısına bizi de rahat yeneceklerdi.

Ömer Onan dı galiba birisi şuna serbest atış atmayı öğretsin onların 3-4 tanesi atsa önde bitirecektik. Her maçta aynısını yapıyor.

ömer onan degil ömer aşık.

Bu sezon ABD devletlerinde 100 den fazla maca cikan Hidayet bircok yildizin yerine bu turnovaya da buyuk bir ozveri ile katildi.

Hele ki NBA de son oynadigi 2-3 seri de ona karsi yapilan savunma ve takimda ona verilen gorevleride ele aldigimizda mental ve fiziki acidan inanilmaz yorgun Hidayet.

Bu yilki performansi ile Amerikada taraftarlari tarafindan kendi paralarinda "God" yerine "Hidayet" yazanlar insalarin yarisi kadar deger vermiyoruz sporcularimiza.

Macla ilgili olarak da;

Eger ki senin son molayi aldiktan sonra oynattigin set hucumu bu ise zaten Avrupa da mucadele sansin yok.

Spor da "teknik ekibin" ne anlama geldigi takimi hangi seviylere getirebilecegini en guzel bu yil Rijkaard ve Galatasaray da goruk ki bu futbol takiminda bir degisimdi ama korner setleri,tac setleri,oyuncularin mucadeleye bakis acisi her sey degisti.Ayni koc yapisi eger Basketbol takiminda da olursada ayni etki olabilirdi.

Olsun olsun Turkiye deki Dunya sampiyonasi da yazik olur ama Turkiye bir Basketbol ulkesidir.Bunu inanarak soyluyorum.Elbetteki basarili gunlerde gelecektir.

Ömer Onan dı galiba birisi şuna serbest atış atmayı öğretsin onların 3-4 tanesi atsa önde bitirecektik. Her maçta aynısını yapıyor.

ömer aşık'ı kastediyorsun herhalde renktaş.

esasen iyi oyuncu ama yakışmıyor gerçekten bu serbest atışlar.

ömer onan degil ömer aşık.

Evet Doğu kan :D oydu hatırladım yalanmı gerçekten her maçta aynı şeyi yapıyor bukadarmı beceriksizlik olur . Okadar boy bende olsa hiç kaçarmı:D

Şaka bir yana o Ömer neden atamıyor ya.

Yazik oldu, cok iyi basladigimiz turvnuvaya madalya umidiyle yolumuza devam ediyorduk , Hido konusuna deyinmek istiyorum takim kaptani, Nba'de kendini ispatlamis bu maclarda takimi galibiyete tasiyacak isimdir, tersinide yapti. Turnuva basinda harika oynadi sakatligi vardi sonradan peki neden riske etti bizim heyet? yav ceyrek final garantiydi be Hido'suz olmuyormu bunlarin b plani yokmu. Neyse yenelim su fransizlarida hava atarim napim daha...

Yazik oldu, cok iyi basladigimiz turvnuvaya madalya umidiyle yolumuza devam ediyorduk , Hido konusuna deyinmek istiyorum takim kaptani, Nba'de kendini ispatlamis bu maclarda takimi galibiyete tasiyacak isimdir, tersinide yapti. Turnuva basinda harika oynadi sakatligi vardi sonradan peki neden riske etti bizim heyet? yav ceyrek final garantiydi be Hido'suz olmuyormu bunlarin b plani yokmu. Neyse yenelim su fransizlarida hava atarim napim daha...

Kadroya Barış Hersek'i,Bekir Yarangüme'yi alırlarsa olacağı budur.B planı ne demek biliyorlar mı acaba ? Cenk Akyol'u çağıramazlar mıydı milli takıma ?

Kaya Peker , Mehmet Okur varken hiç kullanmadığı Barış Hersek. :)

Hadi Mehmet Okur nazlı,gelmem diyor,hiç mi adam kalmadı yahu ? Barış Hersek nedir ? :D :D

Kaya Peker !!!!!

Kaya Peker ve Huseyin Besok kesinlikle !

Geri
Üst Alt