Eurocup 15/16 ÇF 2.Maç | Galatasaray Odeabank 72-59 Bayern Münih | M.S | 22 Mart | YARI FİNALDEYİZ!

Yarı finaldeyiz :gsbayrak::cimbombom:

CajaJboW0AUBq31.jpg

Dursun başkanıma helal be

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalnız ne kadar sayı kaçırdık öyle ya. Bomboş üçlükler girmek bilmedi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hani lan bu Fenerbahce takim'i süper takim'di fln.. Bende kazandilar fln saniyordum. Neden abartiliyor peki bu kadar? Her sene yari final oynadiklarini basari olarak mi sayiyorlar?

Final Four'a kalmak kolay iş değil Hakan'cım.

Hani lan bu Fenerbahce takim'i süper takim'di fln.. Bende kazandilar fln saniyordum. Neden abartiliyor peki bu kadar? Her sene yari final oynadiklarini basari olarak mi sayiyorlar?

EuroLeague'de oynuyor onlar ama.Bence de abartılıyor tabi onda haklısın.Kısacası bu sene bu kupayı alırsak ülke basketbolunun en büyük başarısı olacak.

Hala kendime gelemiyorum,çok kötü oynadık aslında eller fena titredi ıkına sıkına 4lü final geldi,büyük başarı eurocup kesinlikle yabana atıcak bir organizasyon değil kupayı almak çok büyğk başarı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Kazanan türk takim'i oldumu hic?

Eski futbol sistemini düşünerek şöyle diyebiliriz. Biliyorsun eskiden futbolda ŞL, Kupa Galipleri ve UEFA vardı o zaman prestij sırası da bu şekilde idi. Biz kazandığımızda Kupa 2 diye geçiyordu. Burada da Euro Cup'ı kupa 2 olarak düşünebiliriz. Eski Koraç kupasının iz düşümü. Zamanında Efes almıştı Koraç'ı. Yalnız Avrupa basketbolu FİBA ayrımından sonra biraz karıştı. Türkiye'de erkeklerde zaten iki kupa geldi ülkemize bugüne kadar. Birini dediğim gibi Efes aldı. Diğerini yine Ergin Ataman ile Beşiktaş kazandı lakin Euro Challenge kupa 3 sayılır.

Berat yeşir, recep yıldırım ve beşiktaşlı olduğunu bir bebe daha onun adını vermiyim postları ortada dolanıo şuan..

Bjk'li dediğin o bebenin ismi kaç harfi? En azıdan onu söyle yahu. Kimmiş o ırz düşmanı bilelim.

Final Four'a kalmak kolay iş değil Hakan'cım.

Bi ara iki sene önce mi ne bizde baya iyi gidiyorduk Euroleague'te heralde, CSKA fln gelmisti.. Bilmem bu isleri de kupa'yi almadiktan sonra Final Four pek önemli degildir heralde. Her sene CL'de yari final oynamak gibi, tabi prestij acidan iyi ama ben o kadar övdükleri icin kupa'yi aldiklarini saniyordum.

Adamlar Eurocup bile alamamis hic. Biz bu sene alirsak yine ilkleri gerceklestirmis olacagiz.

helal olsun size aslanlar uzun süre sonra ilk kez bukadar coşku yaşadık sayenizde. :gsbayrak:

Taraftar olmasa macı alamıcaktık ergın mola almayarak macı verıyordu son sanıye 3lük girse ne yapacaktınız? Ergin hocaya mıllı takımda başarılar dilerim

Ömrümden ömür gitti lan valla geçemeseydik 1 hafta kendime gelemezdim. Hamburg faciasına dönmedi.

Yarı finalde rakip G Canaria olacak gibi. İlk maç abdi İpekçi de.

Fatih TERİM & Ergin ATAMAN

Gerisi yalan.

Geri
Üst Alt