- 20 Haziran 2011
- 57.707
- 63.065
- 4.533
Yarı finaldeyiz :gsbayrak::cimbombom:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hani lan bu Fenerbahce takim'i süper takim'di fln.. Bende kazandilar fln saniyordum. Neden abartiliyor peki bu kadar? Her sene yari final oynadiklarini basari olarak mi sayiyorlar?Hayır.
Berat yeşir, recep yıldırım ve beşiktaşlı olduğunu bir bebe daha onun adını vermiyim postları ortada dolanıo şuan..Bebeler ballon, bebelere ballon...
Kim o bebeler, açık konuş Ozan?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hani lan bu Fenerbahce takim'i süper takim'di fln.. Bende kazandilar fln saniyordum. Neden abartiliyor peki bu kadar? Her sene yari final oynadiklarini basari olarak mi sayiyorlar?
Hani lan bu Fenerbahce takim'i süper takim'di fln.. Bende kazandilar fln saniyordum. Neden abartiliyor peki bu kadar? Her sene yari final oynadiklarini basari olarak mi sayiyorlar?
Dursun başkanıma helal be
Kazanan türk takim'i oldumu hic?
Berat yeşir, recep yıldırım ve beşiktaşlı olduğunu bir bebe daha onun adını vermiyim postları ortada dolanıo şuan..
Bi ara iki sene önce mi ne bizde baya iyi gidiyorduk Euroleague'te heralde, CSKA fln gelmisti.. Bilmem bu isleri de kupa'yi almadiktan sonra Final Four pek önemli degildir heralde. Her sene CL'de yari final oynamak gibi, tabi prestij acidan iyi ama ben o kadar övdükleri icin kupa'yi aldiklarini saniyordum.Final Four'a kalmak kolay iş değil Hakan'cım.
Bjk'li dediğin o bebenin ismi kaç harfi? En azıdan onu söyle yahu. Kimmiş o ırz düşmanı bilelim.