Eurocup 15/16 ÇF 2.Maç | Galatasaray Odeabank 72-59 Bayern Münih | M.S | 22 Mart | YARI FİNALDEYİZ!

:D ya beni bebelerle muattap etcen gökhan :)

4

Hmm.. Bilemedim şimdi. İsminde veya soyisminde bir sokak hayvanının argo telaffuzu olan, aynı zamanda da İngilizcede cansız varlıklar için kullanılan "o" zamirinin karşılığı olan bir ek var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ergin Ataman ve Fatih Terim, bu adamlara inanmayan peşinden gitmeyen Galatasaray lı değildir!!!!!!!
1061432.jpg

Güldük eglendik de hadi şimdi eleniriz diyenlerle billur geçelim tostlar

Hmm.. Bilemedim şimdi. İsminde veya soyisminde bir sokak hayvanının argo telaffuzu olan, aynı zamanda da İngilizcede cansız varlıklar için kullanılan "o" zamirinin karşılığı olan bir ek var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hahahaha ingilizce zamirinin bi tarafına sokmuşsun resmen :D

Fenerde ki bütçe ve sponsor desteği biz de olsa bu taraftarla EL'de çok büyük işler yapardık
Onlar aşırı başarısız bana göre

Biz düşük bütçelerle çok daha iyi başarılar kazandık onlara nazaran

EL'nin saçma sisteminden dolayı adamlar yarı finalde ya da çeyrek finalde elense bile hep garanti katılıyorlar
Yoksa EL'ye bile zar zor gidecekler bunlar

Allah'ım bu nasıl kafa.. TRTSpor açık kalmış maçtan sonra, şampiyonlar ligi programı gibi bir şey var. 3 tane dangalak Bayern mi eler Benfica mı karar veremiyor.. Benfica'nın hücumu güçlüymüş, Bayern daha defansifmiş :D

ekrem memnun ve sedat incesuyu unutmayalim. yerli teknik direktörlerimiz iyi. keske fatih terim hala basimizda olsaydi. yine bir cingar cikarip gitti maalesef.
Ben ne yazdım murky? Admini niye tekrarliyon he?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bari su konuyu ftor adli satilik kebaptorla kirletmeyin.

Umarım şu takımın bütçesini düşürmezler ya.
Yazık olur cidden

Geri
Üst Alt