Euroleague Ön Elemedeyiz

Cevap: Euroleague İçin Saldır Galatasaray!

işte taraftar... sonunda #galatasaray4euroleague @Euroleague

aprokom.png

Tablo bu.

Gündüz ben de benzer bir hesap yapmıştım. Bu tabloya göre bizim ligin finalisti doğrudan katılır diye tahmin ediyorum. Rusya liginde 1. CSKA ve 2. Unics takımları finali oynarsa zaten doğrudan katılım hakkı elde ettikleri için "2nd Russia" da "denied" olur, sıra Türkiye'de final oynayan takıma gelir ve doğrudan gider anladığım kadarıyla.

Euroleague yetkilileri taraftarimizin gosterdigi inanilmaz ilgi nedeniyle saskina donmus durumdalar ve kulubumuzu gorusmeye cagirdilar. (Eyup Yildiz)

Gündüz ben de benzer bir hesap yapmıştım. Bu tabloya göre bizim ligin finalisti doğrudan katılır diye tahmin ediyorum. Rusya liginde 1. CSKA ve 2. Unics takımları finali oynarsa zaten doğrudan katılım hakkı elde ettikleri için "2nd Russia" da "denied" olur, sıra Türkiye'de final oynayan takıma gelir ve doğrudan gider anladığım kadarıyla.

ozaman rusya liginde cska ve kazanı destekliyoruz....

Sian Erdemin akustiği çok kötü.Abdi İpekçideki atmosferi yaratmak imkansız

@RadyoBasket twitterdan bu adrestan simdi ntvsporradyo baslıcak programda kaan kural ile goruslerimizi sikayetlerimizi yazabilirsiniz.Programda ismail senol kaan kural ve orkun colakoglu ve caner eler katilacak...

A Lisans'ı Prokom'a gitmiş diyorlar, biz herhalde ön eleme oynayacakmışız..Yakında belli olur.

İnthegame.org'un haberine göre ;

TBL'de play off finali oynarsak Euroleague için ön eleme oynayacağız.TBL'de şampiyon olursak direkt olarak Euroleague'e katılacağız.

Galatasaray, A Lisansı için başvuru'da bulundu.A lisansını almanın önemi, A lisansı sahibi takımlar 5 yıl boyunca sürekli Euroleague'e katılırlar.Alamayanlar ise ön eleme oynarlar veya B lisans ile bir yıllık katılım hakkına sahip olurlar.

Bu arada Galatasaray Cafe Crown'un Euroleague A Lisans başvurusu, Litvanya basınında da yer buldu.Haberin başlığı şöyle:

Karščiausios naujienos iš krepšinio pasaulio Galatasaray - Naujienos gazetesi

Bu arada fibaya mail,twit falan atmayın.Hakan Üstünberk rica etmiş olumsuz yönde etki yapabilir demiş..Görüşmeleri olacakmış.

A Lisans'ı Prokom'a gitmiş diyorlar, biz herhalde ön eleme oynayacakmışız..Yakında belli olur.

Bu arada fibaya mail,twit falan atmayın.Hakan Üstünberk rica etmiş olumsuz yönde etki yapabilir demiş..Görüşmeleri olacakmış.

Sezon bitince belli olacak.O haber yabancı bir sitenin tahmini

kaan kural ve ntvspor yanlı olduklarının bir kez daha kanıtladı...

Kaan Kural ağladı resmen, neden millete bu kadar batıyoruz anlamıyorum.

Kaan Kural ben Galatasaray'ı EL ye alacaklarını düşünmüyorum bu benim kendi fikrim diyebilirdi.

ama adam remen gereksiz diyor 3-4 sene sonra anca diyor,milli takımdan oyuncu lazım diyor.

şu sezon sonu transferleri bi yapalımda şu takıma, bütün düşmanlara kapak olsun..

Kaan Kural'ın twitter'dan yazdığı şeyleri takip edebildim sadece. Çokda haksız değil açıkçası. Ha gidersek üzülür müyüm ? Tabi ki hayır. Ama Kural'ın kullandığı ifadeler çokda yanlış değil

Ben kaan kuralı objektif zannediyordum ama beni hayal kırıklığına uğrattı

Saçma örnekler verdi..Ezikler ile bizi kıyaslıyor:mad:

Birde şunu diyorlar Eurocup katılmamız ,Final four oynamamız daha iyimiş..İsmail Şenolde Telekomu örnek gösteriyor:sopa:

2 tane A lisansı boşta olacak.Birini büyük ihtimal Partizan alır.. Diğerini kesinlikle bizim almamız lazım. B lisansı verirlerse ön elemeyi bunlara inat geçmemiz lazım.

Geçen sene Banvit çağırıldığında inanılmaz bir olay falan diyip sürekli Banvit'i övmüştü. Onları nyerli oyuncusu var mıydı mesela? Yoksa onların bütçesi 15 milyon falan mıydı?

Boş verin beyler herkese inat gideceğiz oraya

Geri
Üst Alt