Euroleague Ön Elemedeyiz

Cevap: Euroleague İçin Saldır Galatasaray!

N T V

Nerene Televizyonu Versek :)

Bu kadar da bariz yanlı yayın yapılmazki!!!!

Gideceğiz oraya Herşeye Rağmen...

Kaan Kural da diğerleri gibi Galatasaray'ın büyümesinden tırsmış olacak.

Saçma örnekler verdi..Ezikler ile bizi kıyaslıyor:mad:

Birde şunu diyorlar Eurocup katılmamız ,Final four oynamamız daha iyimiş..İsmail Şenolde Telekomu örnek gösteriyor:sopa:

2 tane A lisansı boşta olacak.Birini büyük ihtimal Partizan alır.. Diğerini kesinlikle bizim almamız lazım. B lisansı verirlerse ön elemeyi bunlara inat geçmemiz lazım.

Basketbolda şu Fenerbahçeyle olan kıyaslamalar kadar saçma bişey yok.

Koskoca bir takım (ki ligin en iyi 2 takımından biriydi) bütün haklarını oyuncularını şusunu busunu devretsin Fenerbahçeye

Sonra , Fenerbahçe ''kendince ,kendi çabasıyla'' çok bi başarı edinmiş gibi Galatasarayla kıyaslansın.

Yarın Galatasaray Euroleague gidipte başarılı olunca ne denecek çok merak ediyorum

Kaan Kurala hamburger verin susar.

Al al al

tall-hamburger.jpg

Kaan Kural'ın twitter'dan yazdığı şeyleri takip edebildim sadece. Çokda haksız değil açıkçası. Ha gidersek üzülür müyüm ? Tabi ki hayır. Ama Kural'ın kullandığı ifadeler çokda yanlış değil

nasıl haksız degil? gereksiz lafımı yanlış degil. ettigi lafı bilsin önce.

Kaan 'the Obezit' Kural adam olsun

nasıl haksız degil? gereksiz lafımı yanlış degil. ettigi lafı bilsin önce.

twitter'dan yazdığı şeyleri takip edebildim

Eleştrinin dozunu abartmış, olumlu gelişmeleri gözardı etmiş olabilir ama " anti-galatasaraylılığından " yaptığını sanmıyorum bunları

Kaan Kural bizdeki yeni yapılanmayı her zaman övmüştür. Ne dedi bilmiyorum ama objektif olmuştur çoğu zaman.

Beşiktaş CT da A Lisansı için Uleb'e başvurmuş :o

eyildiz75 EYÜP YILDIZ

An itibari ile Beşiktaş CT'a Eurolig A lisansı için Uleb'e başvuruda bulundu. twitterdan eyup abi yazdı bende cevap olarak bunu yazdim

serhatdmr Serhat Demir

@eyildiz75 oyuncuların paraları ödenmediği gerekçesiyle antremana çıkmadığı Beşiktaş CT bile başvuruyor hayalperestlik bu olsa gerek!!!

Onların en büyük avantajı Ergin Ataman olur. Eğer bahsedilen sponsorluk işi olursa şansları bizim kadar var.

Beşiktaşın fazla şansı yok büyük konuşmayalım ama gerçek bu

Onların en büyük avantajı Ergin Ataman olur. Eğer bahsedilen sponsorluk işi olursa şansları bizim kadar var.

Akatlar 3.5 bin kişilik salondan kaybediyorlar ayrıca ligide 6 sırada tamamlayarak daha eurocupa bile katılamıyorlar.Ayrıca uleb alırken eski yıllara bakmıcakmı.Ben kaç kez biliyorum paralarını alamadıkları için antremana cıkmadıklarını hele erginden onceki kocta cok oluyordu bu...

Abdi İpekçi ya da Sinan Erdem'e geçerler orası sorun olmaz. Ayrıca bizim de geçmişimiz pek temiz değil, 2 yıl önce Zizic gibi bir oyuncu parasını alamadığı için kaçıp gitmişti. Geçen seneki Cemal Nalga skandalı var ayrıca. Bir de Allen Iverson'ın reklamı var.

Sayın Demirören

Para heryerde geçmez

Bazı yerlerde önce İTİBAR gelir...

Beşiktaş'ın hiç bir şansı yok.

ligdeki konumları hep 4-5ken.. tanınmışlık, reklam olarak ellerinde sadece sakat iverson varken sanmıyorum..

İstanbul'dan 3. takım olacak olmamız şansımızı ciddi ölçüde azaltıyor.

Geri
Üst Alt