Eurovision 2010 Final | Tebrikler maNga 2. Olduk

Cevap: Eurovision 2010 Final | Tebrikler maNga 2. Olduk

Rybak seni bulacağim.:DBi zahmetteki adam gibi konuştum.:D

1.biz veya Azerbaycan olmalıydı.

Gene siyaset vardı işin içinde.

Birinci olan çogu yerlerden 3 5 puan aldı hatta bazı yerlerden hiç alamadı ilginç :D

Ülkemizin o tip insanlar tarafindan temsil etmesini normal karsiliyorsaniz sorun yok. Neyse yine de geçen seneden iyi, Hadise afedersiniz sahnede striptiz yapmisti. Sertab Erener'e kurban olayim

Aşın artık bunları.Kabullenemeyen izlemez arkadaşım.Bende sevmem adamları ama gayet iyi temsil ettiler.Kim ne yanlışlarını görmüş? Ülkenin adını duyurdular yine güzel bir şekilde ne bekliyorsunuz anlayamıyorum.

Kontürüm olsaydı bende Almanya'ya oy vercektim ama şarkı güze diye değil kız çok güzel:)

Beyler,bu hergünyeni bir Alexander apaçisi Lena'yı dudağından öpmeye kalkmış doğru mu?:o

TRT Eurovision yayınında fener komedisi

Almanyaya bakarmısınız hiç coşku yok galiba 1.ci olduklarının farkında değiller aynı Fenerbahçe gibi onlarda 2.ci olduklarının

farkında değillerdi.. :asd::asd: :asd:

Çok beğendiğiniz Hadise'mizle(!) 4.üncü , beğenmediğimiz dudak büktüğümüz MaNga:'yla 2.ci olduk.Helal olsun Manga :)

seneye kimi göndeririz acaba

Çok beğendiğiniz Hadise'mizle(!) 4.üncü , beğenmediğimiz dudak büktüğümüz MaNga:'yla 2.ci olduk.Helal olsun Manga :)

Katılan şarkılar ve Eruovision'da yarı finalde elenen ülkelere bağlı bir durum.Mesela bize bugüne akdar total da sadece 1 puan veren Hırvatistan(o da geçen sene),bu sene yarı finalde elenince 12 puanı Türkiye'ye verdi.Juri de kaç puanımız yedi bilmiyorum açıkçası şu an.Am en azından Belçika ve İsviçrede yemiş,yoksa buralardan 6 ve 3'er puan gelmesi bile zaten bir kanıt .

Bence birincilik bizim hakkımızdı.

Hayko'yu gönderelim seneye.:asd:

Geri
Üst Alt